Ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Η “Ένωση” που επέστρεψε στη Volleyleague κοιτάει με όνειρα την επόμενη μέρα με στόχο φυσικά την κορυφή, με τις “κιτρινόμαυρες” μέσα σε εξαιρετικό κλίμα συγκεντρώνονται στο Σχολικό Κλειστό Νεάς Φιλαδέλφειας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, Κώστας Αρσενιάδης, μίλησε στις αθλήτριες του ευχόμενος αρχικά υγεία και επιτυχίες. Με μότο το “λίγα λόγια, πολλή δουλειά”, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της σεζόν.

Το “παρών” έδωσε και ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, που ευχήθηκε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες για την ομάδα. Παράλληλα, οριοθέτησε τους στόχους της χρονιάς, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι μία πραγματική οικογένεια.

Οι “κιτρινόμαυρες” γεμάτες χαμόγελα και όρεξη για δουλειά, αφού αρχικά ακολούθησαν ασκήσεις προθέρμανσης και τακτικής, έλαβαν τις πρώτες οδηγίες του κόουτς Αρσενιάδη, δίνοντας και τις πρώτες… “μάχες” στο φιλέ.

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινά μία δύσκολη χρονιά, από πολλές απόψεις. Όλες οι ομάδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα της πανδημίας. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλη μία δυσκολία, με το κομμάτι του γηπέδου. Η διοίκηση είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει σε όλα, κάνει ό,τι μπορεί, όμως το γήπεδο δεν ανήκει στην ΑΕΚ. Ανήκει στο δήμο, ο οποίος και θα πρέπει να προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες. Θεωρώ ότι η φετινή Volleyleague θα είναι η δυσκολότερη στην ιστορία της κατηγορίας, με την ιδιαιτερότητα και των ομίλων. Μπορεί αυτό να είναι συναρπαστικό για τον κόσμο. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα“.

Με τη σειρά της η Έλενα Κουντουρά δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό επιστρέφουμε και πάλι στην καθημερινότητα μας, στις αγαπημένες μας συνήθειες, στο γήπεδο. Είναι μια δύσκολη χρόνια, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε. Εύχομαι να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και να είμαστε υγιείς για να προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πάντα υψηλοί και θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι σύντομα να ανοίξουν και οι πόρτες για να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας“.

Η Ariana Pirv σχολίασε με τη σειρά της: “Ξεκίνησε η νέα σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ΑΕΚ. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Προσπαθούμε να γνωριστούμε μεταξύ μας αυτές τις πρώτες μέρες, είμαστε μια νέα ομάδα. Σιγά-σιγά θα βελτιώσουμε τη δουλειά μας και θα γινόμαστε συνεχώς όλο και καλύτερη ομάδα. Ελπίζω έστω και στο μέσο της σεζόν να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας που είναι συνεχώς δίπλα σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, να πετύχουμε τους στόχους μας“.

Η Μάρα Ράπτη με τη σειρά της δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινάμε με μεγάλο ενθουσιασμό μια δύσκολη από πολλές απόψεις χρονιά. Είμαι πολλή ενθουσιασμένη που μετά από μία τόσο μεγάλη αποχή από τα γήπεδα βρίσκομαι πάλι σε αγωνιστική δράση. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της“.