Οι ομάδες της Volley League Γυναικών (μεταγραφές - αποχωρήσεις): Ολυμπιακός

Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήρθε αρκετά απότομα για την Volleyleague Γυναικών.

Ενώ όλοι περίμεναν πως και πως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την μάχη των πλέι οφ, το lockdown κλείδωσε και τους αγωνιστικούς χώρους με την βαθμολογία να φέρνει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό για ακόμα μια σεζόν.

Με 57 βαθμούς σε 20 αγώνες (20 νίκες - 0 ήττες) ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά από τον ΑΟ Θήρας που συγκέντρωσε 49 βαθμούς σε 19 αγώνες (17 νίκες - 2 ήττες). Ήταν το 6ο πρωτάθλημα για τις "ερυθρόλευκες" με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να είναι ο προπονητής στα 5 από αυτά.

Τη φετινή σεζόν έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ καθώς αποχώρησαν παίκτριες ή κρέμασαν τα παπούτσια τους.

Το Greekvolley.gr παρουσιάζει τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2020-2021 :

Από την περσινή σεζόν σταμάτησαν το βόλεϊ η Άννα Λαζάρεβιτς που θα γίνει μητέρα στο προσεχές διάστημα και η Αλίκη Κωνσταντινίδου κρέμασε τα παπούτσια της Η Τζίνα Λαμπρούση πήρε μεταγραφή στη Μιλούζ, η Ζακχαίου στην Κούνεο, Ξένια Κακουράτου έφυγε στη Λαμία μαζί με την Καλανταρίδου.

Αποκτήθηκαν η Κλάρα Κλάριτς από την Ουγγρική Μπεκεσκαμπά στη θέση της ακραίας, η Ιλιόνη Κελεσίδη κεντρική από τον Παναθηναϊκό, η Γεωργία Αργυρίου κεντρική από τον Πανναξιακό, η Φερονίκη Ζιώγα από τους Μακεδόνες Αξιού που είναι διαγώνιος. Προωθήθηκαν από τις νεάνιδες η Γεωργία Λιόλου και η Αγγελίνα Συριστατίδη ακραία και κεντρική αντίστοιχα.

Το ρόλο του προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος β' προπονητής του Ολυμπιακού, ο Σπύρος Σαραντίτης.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ