Το Μαρκόπουλο επικράτησε της Θέτιδας

Στα Μεσόγεια, το Μαρκόπουλο επικράτησε με 3-1 σετ της Θέτιδας Βούλας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ο ΑΟΜ δεν ξεκίνησε καλά, έχοντας προβλήματα στην υποδοχή με αποτέλεσμα η Θέτιδα να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη και να προηγηθεί με 16-25 (0-1σετ).

Η εικόνα άλλαξε στη συνέχεια με το Μαρκόπουλο να βρίσκει ρυθμό και συγκέντρωση και να κάνει το παιχνίδι του απέναντι στις φιλοξενούμενες που δεν είχαν σταθερή υποδοχή και έκαναν λάθη στην επίθεση. Δεύτερο και τρίτο σετ ολοκληρώθηκε με 25-20 υπερ των γηπεδούχων που έκαναν την ανατροπή για το 2-1 σετ.

Με καλή ψυχολογία και τη Μερκάντο βαρόμετρο, το Μαρκόπουλο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε το σετ και το ματς με 25-15 (3-1).

Η γνώμη του πάγκου

Γιάννης Νικολάκης: «Στο 1ο σετ δεν μπήκαμε καθόλου στον αγώνα. Ξέραμε ότι με την επιστροφή του κ. Τουρσούγκα η Θέτιδα θα δείξει ενα καλύτερο πρόσωπο, το έδειξε και ήταν πολύ μαχητικός αντίπαλος. Εύχομαι η ομάδα μας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αυτό που έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, δηάδή να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Σούλης Τουρσούγκας: «Περιμέναμε σήμερα το Μαρκόπουλο να παίξει σήμερα καλά, οπως και έπαιξε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί μονο στα δυο πρώτα σετ. Στα υπόλοιπα σετ ήμασταν παρα πολύ κακοί με πάρα πολλά λάθη. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, πιστεύω δεν έχει χαθεί τίποτα και θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια».

Τα σετ: 16-25, 25-20, 25-20, 25-15

Οι συνθέσεις:
Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Διάλλα, Ιακωβίδου –λ / Καρακάση, Νικολογιάννη, Πατεράκη.
ΑΣΠ Θέτις (Τουρσούγκας): Μελετιάδη, Κιουτσούκη, Αργυροπούλου, Φρέντς, Γιόβιτς, Εσντέλ, Ξηνταρά (λ), Βαρουδάκη, Χατζηκωνσταντά, Τοντάι, Λεωνίδου