Κωνσταντινίδου "Χαρήκαμε πολύ τον αγώνα" (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Άρη σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, παίρνοντας έτσι μία πολύ σημαντική νίκη και μειώνοντας και πάλι τη διαφορά του από τον πρώτο Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής του ΠΑΟ , Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο Nstv μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας: “Θέλαμε μια καλή εμφάνιση και ένα τρίποντο, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ήμασταν άρρυθμοι, μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος. Καταφέραμε και τα δύο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και είχαμε μια θετική εμφάνιση”. Ο κόουτς των “πρασίνων” αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι παίκτριες του Άρη είναι έμπειρες και ποιοτικές, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Ο Άρης από ένα σημείο και μετά άρχισε να ρισκάρει αρκετά, κυρίως από το σερβίς, μας δημιούργησε κάποια προβλήματα αλλά η ομάδα μου πήρε στο τέλος αυτό που ήθελε”.

Μία εκ των παικτριών του Παναθηναϊκού, η Αλίκη Κωνσταντινίδου, τόνισε τη σημασία αυτής της νίκης για την ομάδα της: “Μετά από πέντε αγωνιστικές στις οποίες είχαμε χάσει κάπως τον ρυθμό μας, δουλέψαμε περισσότερο συγκεντρωμένα για αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό πήραμε και την καθαρή νίκη. Χαρήκαμε πολύ τον αγώνα και με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να παίζουμε πάντα γιατί η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο”. Όσο για τα στοιχεία που είχαν οι “πράσινες” έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη, η κεντρική του ΠΑΟ μας είπε: “Σήμερα δούλεψε καλά το σερβίς μας. Κάναμε δύσκολο το έργο της υποδοχής της άλλης ομάδας και ήταν ένας από τους κυριότερους παράγοντες που μας έδωσαν τη νίκη”.

Τα σετ: 25-11, 25-20, 25-22

Πολυμέσα