Σημαντική νίκη της Ηλιούπολης

Στο κλειστό της Ηλιούπολης, η ομώνυμη τοπική ομάδα επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Στο πρώτο σετ, η Ηλιούπολη προηγήθηκε με τη Γκρέκα για το 8-5 στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ και διατήρησε τον έλεγχο και στο β’ τεχνικό με 13-16. Η Γιοβάνη έκανε «ζημιά» στην υποδοχή των φιλοξενουμένων από το 17-17, καθώς έφυγε από τη θέση του σερβίς στο 23-17 για το 1-0 της Ηλιούπολης με 25-19.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με την ομάδα της Ηλιούπολης να έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις και να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην υποδοχή της Ελπίδας για το 16-9 και το 2-0 σετ με 25-17.

Στο τρίτο σετ, η Ελπίδα με τη Μυλωνά από τη θέση του σερβίς ισοφάρισε σε 8-8, πέρασε και μπροστά με 9-10 αλλά η Ηλιούπολη πιο έμπειρη κατάφερε και «έτρεξε» εκ νέου σερί 6-0 με την Γκρέκα στη θέση του σερβίς για το τελικό 3-0 σετ με 25-17.

Δείτε τη βαθμολογία: ΕΔΩ

Η γνώμη του πάγκου

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς μετά και από τις εξελίξεις της εβδομάδας που ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε. Ήταν σημαντικό το τρίποντο και κοιτάμε μπροστά το επόμενο ματς με τους Μακέδονες. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη σημερινή εμφάνιση».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Αδικήσαμε τους εαύτους μας. Κάναμε τη δεύτερη χειρότερη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Με τη νίκη αυτή η Ηλιούπολη έχει ένα προβάδισμα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας ενόψει της συνέχειας».

Τα σετ: 25-19, 25-17, 25-17

Οι συνθέσεις:

Γ.Σ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γιοβάνη, Γκρέκα, Τσουμήτα, Μαλουσάρη, Μαθιουδάκη –λ /Α.Σ Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε,  Σουπιώνη (λ) – Γκοβεδάρου, Γεροβασιλείου, Καραμούτσα, Δροσοπούλου