Πήρε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στη Μίκρα

Ντέρμπι μόνο για ένα σετ είχαμε στο κλειστό της Μίκρας, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε «καθαρά» του Άρη κι έκανε το «3x3» στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο και το τρίτο σετ κατακτήθηκε σχετικά εύκολα από τον Παναθηναϊκό που πίεσε αρκετά από το σερβίς, δυσκολεύοντας την υποδοχή των γηπεδούχων.

Ουσιαστικά κόντρα υπήρξε μόνο στο δεύτερο σετ όταν ο Άρης είχε σταθερά ένα μικρό προβάδισμα μέχρι το β’ τεχνικό τάιμ άουτ με τον ΠΑΟ να ισοφαρίζει 17-17 και να ξεφεύγει με 19-24. Εκεί ο Άρης έκανε την αντεπίθεση του, μείωσε σε 23-24 και στην επόμενη φάση βγήκε η άμυνα, αλλά οι κίτρινες δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη φάση με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν το σετ και να φτάνουν στη νίκη.

Η γνώμη του πάγκου

Δημήτρης Σολκίδης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, πιο έμπειρος με καλό σερβίς και επικράτησε δίκαια. Εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων στην υποδοχή, αλλά αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε μπροστά»

Δημήτρης Καζάζης: «Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή σε κάθε παιχνίδι είναι να χτίζουμε και να βάζουμε ένα λιθαράκι. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν. Είμαι ευχαριστημένος»

Τα σετ: 15-25, 23-25, 13-25

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, Πήττα, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου, Γουγούση, Καραφουλλίδου 
Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Ρίτσι, Φιλντ, Λαγουδάκη –λ., Ρόγκα, Καρπουζά