Ο Ολυμπιακός αντίπαλος με το Μαρκόπουλο

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αναμετράται με το φιλόδοξο Μαρκόπουλο στο κλειστό του Ρέντη και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα.

18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Μαρκοπούλου (Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη)

Απουσίες δεν υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με τον Σέρβο τεχνικό, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει: «Πολύ σημαντικό για μας αλλά και τον αντίπαλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, παίξαμε άσχημα στην πρεμιέρα όπου χάσαμε από την Θήρα, βελτιωθήκαμε στον αγώνα με την Θέτιδα αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα και να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με τη νίκη.
Το Μαρκόπουλο είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ πιο δυνατή από πέρσι και περιμένω να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι το πρώτο ματς που παίζουμε εντός έδρας και περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας ενώ αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε καλά αφού έχουν περιοριστεί και τα όποια προβλήματα είχαμε με τραυματισμούς».

Από την άλλη, το νεανικό σύνολο της ομάδας του Γιάννη Νικολάκη στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει : «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πάμε να παίξουμε ελεύθερα γνωρίζοντας τη δυναμική που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός και δη φέτος που έχει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι μας και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο όπως στις δυο πρώτες αγωνιστικές»

Γιώτα: «Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Το Μαρκόπουλο έχει δείξει ότι είναι μαχητική ομάδα  και σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλά ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα ακόμα δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα αλλά αυτό είναι λογικό αφού είναι πολύ νωρίς. Είμαι σίγουρη ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παράλληλα μας έχει πεισμώσει πάρα πολύ και η ήττα στη Σαντορίνη. Εκεί είδαμε τα λάθη μας και κάποιες αδυναμίες και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτές για να παρουσιαστούμε βελτιωμένες στη συνέχεια της σεζόν».

Λαμπρούση: «Χαρούμενες που θα παίξουμε στην έδρα μας»

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:  «Κάναμε μια όχι καλή αρχή. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτές τις δυο εβδομάδες και βρήκαμε ρυθμό στο ματς με τη Βούλα αλλά πάμε για τη νίκη γιατί μόνο αυτό θέλουμε. Το Μαρκόπουλο διαθέτει μια δυναμική ομάδα αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Είμαστε χαρούμενες γιατί θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας και περιμένουμε τους πιστούς μας φίλους να μας υποστηρίξουν».