Οι γυναίκες του Ολυμπιακού στη Μπούρσα

Με προορισμό την Μπούρσα της Τουρκίας αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία θα λάβει μέρος στο Genzin Gollu Volleyball Cup.

Η «ερυθρόλευκη»  αποστολή έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί μετέβη οδικώς στην Μπούρσα. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άννα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Στο διάστημα παραμονής του στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερις πολύ δυνατές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του διεθνούς Τουρνουά, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μπούρσα (18:00).

Κοβάτσεβιτς: «Mια καλή ευκαιρία...»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr : «Έχουμε μια καλή ευκαιρία πριν την έναρξη της σεζόν να λάβουμε μέρος σε ένα δυνατό τουρνουά για να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και να συγκριθούμε με ομάδες που δεν είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα, πρώτα από όλα περιμένουμε να παίξουμε καλά ματς».

Λαζάρεβιτς: «Να ανεβάσουμε επίπεδο το παιχνίδι μας»

Η ακραία του Ολυμπιακού,  Άννα Λαζάρεβιτς δήλωσε στο osfp.gr: «Επιτέλους είμαστε όλοι μαζί.  Μέσα από τη συμμετοχή μας σε αυτό το Τουρνουά, θέλουμε να δούμε το παιχνίδι μας. Είναι μια υψηλής ποιότητας διοργάνωση καθώς θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλότερο επίπεδο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός έχει ως εξής:

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

15:30 Πρότον Σάρατοβ-Μαρίτζα Πλόβντιβ

18:00 Αζεραϊλ Μπακού-Μπούρσα

Ρεπό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

15:30 Πρότον Σάρατοβ-Αζεραϊλ

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. –Μπούρσα

Ρεπό: Μαρίτζα Πλόβντιβ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

15:30 Μαρίτζα Πλόβντιβ-Αζεραϊλ Μπακού

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Πρότον Σάρατοβ

Ρεπό: Μπούρσα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

15:30 Μαρίτζα Πλόβντιβ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

18:00 Μπούρσα-Πρότον Σάρατοβ

Ρεπό: Αζεραϊλ Μπακού

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

15:30 Αζεραϊλ Μπακού- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

18:00 Μπούρσα –Μαρίτζα Πλόβντιβ

Ρεπό: Πρότον Σάρατοβ

ΠΗΓΗ www.osfp.gr