Σοκ και θλίψη στον Ολυμπιακό

Σοκ και θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς έχασε τη ζωή του ο επί χρόνια φροντιστής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Βαγγέλης Ρούσσος.

Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής μετά από τροχαίο που ενεπλάκη, μαζί με την γυναίκα του, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η μηχανή που επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα επί της Πειραιώς στο ύψος της «Shell», με αποτέλεσμα ο ίδιος να πεθάνει ακαριαία, ενώ η σύζυγός του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία στην "ερυθρόλευκη" ομάδα και μαζί της μοιράστηκε στιγμές στενάχωρες και στιγμές μεγάλης δόξας βρισκόμενος πάντα στο πλευρό της. Αφήνει πίσω του δύο γιούς.

Τα στελέχη του greekvolley θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!"