Η Βάσω Νικούλη αποχαιρετά τον πρόεδρό της

Η Βάσω Νικούλη με τον δικό της τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του αγαπημένου προέδρου της ομάδας της:
"Αγαπημένε μου Πρόεδρε
Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ - όταν τον Δεκέμβριο επέστρεψα στην γεννέτειρά μου,τη Λάρισα, λόγω του covid-19 - ότι δεν θα σε ξαναδώ, ότι δε θα ξαναγελάσω με τα αστεία σου, ότι δεν θα πανηγυρίσω μαζί σου ξανά επιτυχίες της ομάδας μας,ότι δεν θα ξαναμιλήσουμε για ζητήματα του συλλόγου προσπαθώντας πάντα για το κοινό καλό.
Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου ,λόγω της καραντίνας, επικοινωνούσαμε τακτικά. Πόσο αλήθεια χαιρόμουν με την επικοινωνία μας αυτή!
Την τελευταία φορά που σε άκουσα ήταν στις 04/03 ,όταν η περιοχή της Θεσσαλίας δοκιμάστηκε από τον μεγάλο σεισμό ,μου τηλεφώνησες γεμάτος αγωνία για να ρωτήσεις αν εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά, μολονότι περνούσες τον δικό σου Γολγοθά,χτυπημένος από τον θανατηφόρο και όπως αποδείχτηκε μοιραίο για σένα ιό.
Προσευχόμουν καθημερινά και ήλπιζα σε ένα θαύμα που τελικά δεν έγινε καθόσον η βούληση του θεού μας είναι άγνωστη και για εμάς τους απλούς ανθρώπους πολλές φορές ανεξήγητη.
Αφήνεις παρακαταθήκη σου τους δύο γιούς σου,το εγγονάκι σου και την γλυκύτατη σύζυγο σου ... Σ' αυτούς εύχομαι θερμά συλλυπητήρια και την εξ'ύψους παρηγορία.
Υπήρξες για μένα δεύτερος πατέρας μου,ενδιαφερόσουν πάντα και ήσουν κοντά μου τόσο στις ευχάριστες όσο κ στις δύσκολες στιγμές και μαζί με τους φίλους και συνεργάτες μου,αποτελούσατε τη δεύτερη οικογένειά μου στην Αθήνα. Σ'ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες, για την αμέριστη στήριξη σου κάθε στιγμή σε κάθε μου βήμα και κυρίως για την αγάπη με την οποία καθημερινά με περιέβαλες σαν να ήμουν κι εγώ παιδί σου.
Πρόεδρέ μου καλό σου ταξίδι και καλό Παράδεισο στη γειτονιά των αγγέλων.
Θα ζεις πάντα στις καρδιές όλων μας.."