Με αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης ο Πανερυθραϊκός αποχαιρετά τον ιδρυτή του

Ο Πανερυθραϊκός μέσα από την ιστοσελίδα του, αποχαιρετά τον άνθρωπο που ίδρυσε τις ομάδες βόλεϊ της Ν. Ερυθραίας και έφερε το άθλημα στην πόλη του σε άλλο επίπεδο:

Ξημερώματα Σαββάτου 27 Φεβρουάριου ’21 “έφυγε” από κοντά μας, πλήρης ημερών, o κος Μίμης Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που ίδρυσε και έστησε το 1977 την ομάδα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού μας !

Δυστυχώς, στη σκληρή εποχή που μας έχει καταδικάσει να ζούμε η πανδημία, δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να το πληροφορηθούμε εγκαίρως ώστε να τον αποχαιρετίσουμε  όπως του άξιζε !

Το ελάχιστο που μπορούμε πλέον να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για ότι έκανε για εμάς αλλά και για όλο τον αθλητισμό της Νέας Ερυθραίας αφού ως γνωστόν ήταν ιδρυτής και Προέδρος, για πολλά χρόνια, του αδελφικού συλλόγου των Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε Αμαζόνων, μέχρι που τον παρέδωσε στη κα Ρόζα Κουτσούκου.

Ο κος Μίμης κάποια στιγμή παρέδωσε την εφορεία της νεοσύστατης ομάδας στον φίλο του κο. Πέτρο Πανταλέοντα ο ποιος με τη σειρά του το καλοκαίρι του 1979 παρέδωσε την ομάδα οριστικά στο αείμνηστο Στέλιο Καλαϊτζή.

Σαν ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας του, αλλά και για να θυμηθούν όλοι οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι, παραθέτω το ιδιόχειρο άρθρο του που έγραψε στις 25-4-2005, 10 ημέρες μετά την ιστορική άνοδο της Ανδρικής ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, όταν με αυτό προλόγισε ένα λεύκωμα που με πολύ αγάπη και μεράκι έφτιαξε και μας παρέδωσε για να θυμόμαστε πάντα τι έκανε για εμάς όλους.

Αγαπημένε μας κύριε Μίμη θα σε θυμόμαστε πάντα με αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης αφού αν δεν υπήρχες εσύ και η αγάπη σου για το βόλεϊ, να το “σπείρεις” στη Νέα Ερυθραία, πολύ πιθανόν σήμερα, όλα αυτά για τα οποία νιώθουμε υπερήφανοι ότι πετύχαμε, να μην τα είχαμε ποτέ ζήσει …!  

Άγγελος Κυριακίδης – Γενικός Αρχηγός Τμήματος Βόλεϊ

Μιμης 1 aerate

 

Μιμης 2 aerate

πηγή: panerythraikosvolley.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συλλυπητήρια της ΕΟΠΕ Συλλυπητήρια της ΕΟΠΕ »