Ομάδα σύνταξης

Αναβολή του διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ίο

Λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 και των εκτεταμένων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της νόσου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μετά από συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.) ανακοινώνει την αναβολή του διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ κατηγορίας ενός αστεριού στο νησί της Ίου που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 12-14 Ιουνίου 2020.

Στράντζαλη και Πρωτοψάλτης live στο instagram (28/03, 19.00)

 Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 19.00 οι διεθνείς Όλγα Στράντζαλη και Θανάσης Πρωτοψάλτης δίνουν ραντεβού με όλους τους φίλους του βόλεϊ στο live που θα πραγματοποιηθεί από τον επίσημο λογαριασμό της Ε.Ο.ΠΕ. στο instagram (instagram.com/volleyball.gr).

Συνεδρίασαν με τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ

Μετά από σχετική πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ συνεδρίασαν με τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ με επικεφαλής τους προέδρους των φορέων Παντελή Ταρνατόρο και Παναγιώτη Πελεκούδα, αντίστοιχα.
  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ

#ziseathlitika στο σπίτι με τις ασκήσεις της διεθνούς βολεϊμπολίστριας Τζίνας Λαμπρούση! (VIDEO)

Βαρεθήκατε να κάθεστε σπίτι λόγω κορονοϊού; Θέλετε να γυμναστείτε; Φορέστε τη φόρμα σας και κάντε γυμναστική με την κεντρικό του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση:

  • Κατηγορία LIFESTYLE

Νέα αναβολή και στη Volleyleague

Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ