Συνέντευξη του Ιβάν Μίλκοβιτς στη Nova (2ο Μέρος)

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Ιβάν Μίλκοβιτς στην εκπομπή “ΣΤΟ ΦΙΛΕ” στο Novasports 1.

ivanmiljkovic.jpgΤι κάνει τον ελεύθερο του χρόνο: "Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και μου αρέσει να περπατάω. Τρελαίνομαι με την θάλασσα και το επόμενο καλοκαίρι σκέφτομαι να αγοράσω ένα μικρό σκάφος. Δεν θα είναι κότερο, άλλωστε δεν είμαι Μαρινάκης ή Αγγελόπουλος, αλλά ποιος ξέρει ίσως σε 10 ή 15 χρόνια μπορεί και εγώ να αγοράσω κάτι αντίστοιχο".

Πως θα είναι ο Μίλκοβιτς μετά από 10 χρόνια: "Θα φοράει κοστούμι, δεν θα ασχολείται με τον αθλητισμό, θα έχει επιχειρήσεις και μια μεγάλη οικογένεια δίπλα του. Ακόμη δεν έχω πραγματοποιήσει κάποια επιχειρηματική κίνηση. Έχω κάποιες καλές ιδέες και τώρα κάνω οικονομίες για να μπορώ να επενδύσω αργότερα".

Για το προσωνύμιο του "Ιβάν ο τρομερός": "Οι δημοσιογράφοι μου το έβγαλαν στην Ιταλία και μετά το συνέχισαν οι Σέρβοι αλλά και εσείς οι Έλληνες. Ρωτήστε τους αντιπάλους μου αν είμαι τρομερός… Πάντως αισθάνομαι ότι μπορώ να κερδίσω οποιοδήποτε και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν".

Με ποιον πασσαδόρο θα ήθελε να παίξει: "Έχω παίξει με τον Νίκολα Γκρίμπιτς που είναι πολύ σπουδαίος Θα επιθυμούσα να παίξω με τον Βερμίλιο ή με τον Μπολ".


Τηλεφωνική παρέμβαση του Γκέριτς

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ΣΤΟ ΦΙΛΕ παρενέβη τηλεφωνικά από την Ιταλία ο καλύτερος φίλος του Ιβάν Μίλκοβιτς, ο κουμπάρος του, Άντρια Γκέριτς. Ακολουθεί ο διάλογος των δύο παικτών:

Ιβάν Μίλκοβιτς: "Τα τελευταία δέκα χρόνια που είμαι τόσο στην Εθνική όσο και σε ομάδες ήμουν συνέχεια με τον κουμπάρο μου. Τα καλοκαίρια περισσότερο κοιμόμουν με αυτόν και λιγότερο με τη γυναίκα μου".

Άντρια Γκέριτς: "Μην τον ακούτε. Η αλήθεια είναι ότι κοιμόταν περισσότερο με τη γυναίκα του και όχι με εμένα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος από την ηλικία των 15 χρονών όταν ήρθε στην ομάδα των νέων. Ήμασταν τυχεροί γιατί παίξαμε πολλά χρόνια μαζί. Ελπίζω να παίξουμε ξανά μαζί κάποια χρονιά".

Ιβάν Μίλκοβιτς: "Δεν μπορώ να πω δημοσίως τι θα μου λείψει από τον Άντρια. Πιστεύω ότι παρά το γεγονός ότι έφυγε από την Εθνική ομάδα θα εξακολουθήσουμε να έχουμε την καλύτερη επικοινωνία".

Άντρια Γκέριτς: "Ο φραπές θα σου λείψει, είμαι σίγουρος… Φραπέ γλυκό με γάλα…"

Ιβάν Μίλκοβιτς: Ο Άντρια εν αντιθέσει με κάποιους άλλους (σ.σ. εννοεί τον Νίκολα Γκρίμπιτς) που είχαν πει ότι θα φύγουν από την Εθνική ομάδα, ήταν ο μοναδικός στην συνάντηση που είχαμε που ανακοίνωσε δημοσίως ότι θα αποχωρήσει.

Άντρια Γκέριτς: "Έδωσα αρκετά στην Εθνική ομάδα και πλέον θέλω να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και στην ομάδα μου. Θέλω να δώσω την ευκαιρία να παίξουν νέα παιδιά στην Εθνική. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα σε τρία χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθω για διακοπές σε έξι μήνες".

Ιβάν Μίλκοβιτς: "Σου εύχομαι να έχεις λιγότερους τραυματισμούς και να τελειώσεις την καριέρα σου σε μια δεκαετία".

Άντρια Γκέριτς: "Εγώ από την πλευρά μου σου εύχομαι να κερδίσεις μόνο έναν τίτλο φέτος και τον άλλον να τον αφήσεις στον Παναθηναϊκό".

Ιβάν Μίλκοβιτς: "Και πέρσι το ίδιο έλεγες αλλά εμείς πήραμε και τους δύο τίτλους".