Ένας Χρόνος GREEKVOLLEY.GR

Πριν ένα χρόνο ακριβώς μια νέα εποχή ξεκίνησε για το Greekvolley.

Το σάιτ που όλοι αγαπήσατε και υποστηρίξατε ξαναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του.

Το Greekvolley.com μέσα σε ένα βράδυ δεν υπήρχε πια και έπρεπε να φτιαχτεί από την αρχή. Σαν τον Φοίνικα, άνοιξε ξανά τα φτερά του στις 20 Αυγούστου του 2016, ανανεωμένο ριζικά ακόμα και με καινούργιο όνομα, από Greekvolley.com, βαπτίστηκε Greekvolley.gr.

Με τη δική σας στήριξη και αγάπη ένα χρόνο μετά είναι ξανά στην κορυφή, έτοιμο να σας ενημερώσει και να σας ψυχαγωγήσει.

Στον ένα χρόνο που πέρασε συνεργαστήκαμε με φωτογράφους από όλη την Ελλάδα για να σας μεταφέρουμε την εικόνα των γηπέδων αλλά και με φορείς, ομάδες, αθλητές, δημοσιογράφους αλλά και απλούς φίλους του αθλήματος για να σας ενημερώσουμε σε πανελλαδική κάλυψη. Ήταν δύσκολο εγχείρημα, προσπαθήσαμε, αν τα καταφέραμε εσείς θα το κρίνετε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τόσο απλόχερα δώσατε στο Greekvolley.gr ζωή, αγάπη, μεράκι και πίστη.

Προσωπικά σαν ιδιοκτήτρια του Greekvolley.gr θέλω να βοηθήσω όλους τους συνεργάτες μου αυτή τη σεζόν, την Ευθυμία Σκορδίλη, τον Σήφη Ντουκιαντζή, τον Γιάννη Παππά, τον Ραφαήλ Ραβονίκου, τον Κωνσταντίνο Διαμάντη, να ευχαριστήσω την κυρία Ρένα Τζίχα που συμπληρώσαμε 8 χρόνια μαζί και να την ευχαριστήσω στη λήξη της συνεργασία μας για όσα πρόσφερε.  Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μπάμπη Ιωσηφίδη που χωρίς αυτόν το Greekvolley.gr δεν θα υπήρχε αφού εργάστηκε αφιλοκερδώς πολλά 24ωρα για να σταθούμε πάλι στα πόδια μας και να φτάσουμε εκεί που είμαστε σήμερα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ!

Μαίρη Σαμιώτου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλα αυτά γιατί; Κερδίστε για τον ένα χρόνο Greekvolley.gr »