Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανναξιακός: Δυναμική επιστροφή

Για ακόμα μία σεζόν ο Πανναξιακός έχει κάνει αρκετές αλλαγές και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην κορυφή.
Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Πανναξιακός αποφάσισε να μην κατέβει στη δεύτερη επανεκκίνηση καθώς είχε αφήσει σχεδόν όλες του τις παίκτριες ελεύθερες και όπως αποδείχθηκε έπραξε ορθά αφού το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Όσον αφορά το φετινό ρόστερ, η ομάδα της Νάξου έχει κάνει πάρα πολλές αλλαγές, με την Έλλη Μανάι να είναι η μόνη που έχει παραμείνει από το περσινό ρόστερ. Στην ομάδα ήρθαν η Ασημίνα Νικολογιάννη από το Μαρκόπουλο, η Γεωργίνα Αντωνακάκη από τον ΑΟ Λαμίας, η Ελένη Βαλληνδρά από τον Παναθηναϊκό,  η Γεωργία Μητακίδου από τους Μακεδόνες Αξιού , η Γεωργιάννα Γρυλλάκη από και η Εφροσύνη Σαρλάνη από το Φιλώτι, η Εύη Φλιάκου από τον Πορφύρα, η Εμμανουέλα Χαιρετάκη από την ΕΑΠ, η Αθανασία Λιάγκη γύρισε στην Ελλάδα από την Ισπανία για την ομάδα των Κυκλάδων και από τον ΠΑΟΚ η Νικολέτα Καραφουλίδου, η οποία θα είναι φέτος και η αρχηγός της ομάδας. Όσον αφορά τις ξένες αθλήτριες, απέκτησε τις Πεϊσότο, Ρέγιες και Βλάσιτς.
Στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Δερμάτης, ο οποίος πήρε τη θέση του Λεωνίδα Γαϊτανάκη που έλυσε τη συμφωνία με τον Πανναξιακό λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν.
 ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

Η αρχηγός του Πανναξιακού Νικόλ καραφουλίδου μίλησε στο greekvolley:

GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να έρθεις στον Πανναξιακό;"

Ν.Κ..Στην Νάξο ήρθα γιατί είναι μια καλή ομάδα που έχει σταθεί αξία στην Α1 τα προηγούμενα χρόνια και ο τρόπος προσέγγισής τους με ώθησε να την επιλέξω, καθώς έχει στόχους και φιλοδοξίες για το φετινό πρωτάθλημα.”.

GV. Ποιος είναι ο απολογισμός της περσινής χρονιάς, καθώς αγωνίστηκες στον ΠΑΟΚ;”

Ν.Κ..Η περσινή χρονιά  ήταν αρκετά δύσκολη για την volleyleague γυναικών, καθώς το πρωτάθλημα μία σταματούσε μία ξεκινούσε και εν τέλει σταμάτησε. Για εμάς στον ΠΑΟΚ ήταν μία καλή χρονιά αφού παίξαμε κύπελλο, καταφέραμε να βγούμε πρώτες, οπότε έληξε επιτυχώς  η περσινή χρονιά για μας".

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Ν.Κ.. Ο Πανναξιακός είναι μια ομάδα η οποία έχει οργάνωση. Έχουμε ωραίο κλίμα και δουλεύουμε αρκετά καθημερινά. Επίσης εχουμε απίστευτη στήριξη από τον κόσμο του νησιού και εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη του. Στόχοι για τη φετινοι σεζόν..Σίγουρα να πάρουμε μια θέση στην 8αδα ώστε να παίξουμε στα πλέι-οφ και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με τον Αίαντα να υποδέχεται την ΑΕΚ.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.