Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίας Ευόσμου: Νεάνιδες με πολλή όρεξη για καλό βόλεϊ

Ο Αίας Ευόσμου για ακόμα μία σεζόν θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, έχοντας στη σύνθεσή του πάρα πολύ νεαρά κορίτσια.
Το ρόστερ του Αίαντα Ευόσμου, που θα έχει στον πάγκο για ακόμα μία σεζόν τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου με βοηθό τον αδερφό του Θοδωρή Παπαδημητρίου που είναι ευρέως γνωστός από το μπιτς βόλεϊ καθώς υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας,  είναι το πιο νεανικό της φετινής βόλεϊ λιγκ. Η ομάδα αποτελείται κυρίως από νεάνιδες, έχοντας στη σύνθεσή της μόνο μία ξένη τη Νάντα Ντράγκοβιτς από τη Σερβία. Στον Αίαντα ήρθαν η Λαμπριάνα Πίτα από τον Άρη ,  η Θεοφίλη Χαμαλίδου από τον Πανναξιακό,  η Ελπίδα Πιτσιγκώνη από το Ναύαρχο Βότση και η Αθηνά Νταντούλα από το Πειραματικό.
 ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

Η Σωτηρία Μότσιανου που ήρθε στον Αίαντα το 2018 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μας μίλησε για την ομάδα της:

GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να παραμείνεις στον Αίαντα;"

Σ.Μ..Το να παραμείνω στον Αια ήταν μια εύκολη απόφαση, διότι η διοίκηση και ο προπονητής μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως θέλουν και πιστεύουν σε εμένα. Επίσης φέτος θέλω να δοκιμαστώ για ακόμη μια χρονιά στα δύσκολα και να καθιερωθώ στη κατηγορία της Α1!”.

GV. Ποιος είναι ο απολογισμός της περσινής χρονιάς;”

Σ.Μ.. “Η περσινή χρονιά ηταν μια ιδιαίτερη και δυσκολη χρονιά λογω covid. Το καλό για μας ήταν ότι μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις-αγώνες και να παραμείνουμε ενεργές σε σχέση με τις παίκτριες από τις άλλες κατηγορίες-πρωταθλήματα που δεν πραγματοποιήθηκαν. Είναι βέβαια δύσκολο να αγωνίζεσαι χωρίς φιλάθλους, ωστόσο ελπίζω να μην το ξαναζήσουμε και να είμαστε όλοι υγιείς."

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Σ.Μ.. Προσεχώς μπαίνουμε στα επίσημα παιχνίδια προσηλωμένοι στον στόχο μας,που σίγουρα είναι η παραμονή στη κατηγορία της Α1! Έχουμε για ακόμη μια χρονιά πολύ δυνατές αντίπαλες ομάδες, με πολύ δυνατά ρόστερ. Πιστεύω το καλό ομαδικό κλίμα και η όρεξη για δουλειά θα βοηθήσει εμένα και την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων μας!

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με τον Αίαντα να υποδέχεται την ΑΕΚ.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.