Παμβοχαϊκός: Νέο πρόσωπο

Ο Παμβοχαϊκός μπαίνει για όγδοη σεζόν στην Volley league «Πάμε Στοίχημα» έχοντας στο τιμόνι του τον Κώστα Δεληκώστα που ανανέωσε την ομάδα κατά τα 3/4 σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Βραχατίου δείχνει και εφέτος συνέπεια έχοντας δυνατό ρόστερ και νέους αθλητές με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Έχει μεγάλο όπλο το σερβίς και διαθέτει δύναμη στην επίθεση. Αν βελτιώσει την εικόνα της στην ανάπτυξη, την απολεσματικότητα στην "αλλαγή" και αποκτήσει διάρκεια στην απόδοση της θα είναι η μόνιμη απειλή των φαβορί. Ρόλο βασικού έχουν οι Ζιβάνοβιτς, Γράχαμ, Πέτι, Πελεκούδας, Τζελάτι, Μπατατζίμ και λίμπερο ο Τσαδήμας.

 
ΗΡΘΑΝ
1.Αγγελόπουλος Νίκος
2.Νανόπουλος Δημήτρης     
3.Zιβάνοβιτς Νικολά (Σερβία)      
7.Κράχαμ Μπο (Αυστραλία)
9.Πέτι Γκρέγκορι (ΗΠΑ)
10. Θάνος Παπάζογλου
 12.Βαρδής Χρήστος    
13.Ιωαννίδης Θεόδωρος
16.Τζελάτι Αινείας
17.Μπατατζίμ Ενρικε (Βραζιλία)
20.Τσαδήμας Θεόδωρος

Κώστας Δεληκώστας: «Στόχος η 8αδα, στοίχημα η βολεϊκή νοοτροπία»

Η είσοδος στην πρώτη 8αδα και ανταγωνιστικές εμφανίσεις απέναντι στα φαβορί του πρωταθλήματος είναι οι αγωνιστικοί στόχοι του Παμβοχαϊκού όπως τους οριοθετεί ο Κώστας Δεληκώστας. «Στόχος είναι μία πορεία όπως η περσινή μέσα στην 8αδα. Περιμένω πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό από το περσινό οπότε ακόμα κι αν έχουμε ένα ανάλογο πλασάρισμα σημαίνει πως θα έχουμε παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα είναι να τηρήσουμε το μπάτζετ και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα να έχουμε σωστή βολεϊκή νοοοτροπία».

Σχετικά με την αγωνιστική ταυτότητα του Παμβοχαϊκού ο Κώστας Δεληκώστας είπε: «Περιμένω να έχουμε από τα καλύτερα σερβίς στην κατηγορία. Κάνουμε πολύ δουλειά στην ανάπτυξη και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με πόντους από το σερβίς πάμε καλά αλλά έχουμε αδυναμία στην "αλλαγή". Υποσχόμαστε στους φίλους μας αλλά και στον κόσμο του βόλεϊ ότι θα έχουμε ανταγωνιστική ομάδα».

Για την εικόνα που θα έχει το πρωτάθλημα, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού αναφέρθηκε στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι: «Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι φαβορί με τον Παναθηναϊκό να είναι ικανός για να μπει "σφήνα". Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες θα είναι κοντά και θα ξεχωρίσει η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής στα οικονομικά της. Η ευχή μου είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και οι ομάδες να είναι σε θέση να πληρώσουν τις υποχρεώσεις του χωρίς παρατράγουδα και διακανονισμούς. Αγωνιστικά περιμένω πως το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο ποιοτικά από το περσινό και γενικά ότι λέμε τώρα ουσιαστικά ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο αφού από εκεί και πέρα γίνονται πολλές αλλαγές στα ρόστερ και μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα».

 ΣΕΖΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
2016-17:  
2015-16: Α1-6η
2014-15: A1-7η
2013-14: Α1-5η
2012-13: Α1-2η
2011-12: Α1-3η
2010-11: Α2-2η
2009-10: Α2-8η