Άρης Μαρμούρης ΑΕ: Επιστροφή στις υψηλές πτήσεις

Με τον βασικό κορμό των ελλήνων παικτών να παραμένουν στην ομάδα (όπως και ο πολύπειρος Μάρκο Σάμαρτζιτς), αλλά και τις προσθήκες έμπειρων αθλητών (Μπαρούτοφ, Κυριακίδης), ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με την επιστροφή του στις κορυφαίες θέσεις της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ανταγωνιστικό σύνολο που μπορεί να προσφέρει καλό θέαμα»

Οι χαμηλοί τόνοι είναι φιλοσοφία ζωής για τον πρόεδρο του Άρη Μαρμούρης ΑΕ και πρώην πρόεδρο της ΕΣΑΠ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πάντως δεν κρύβει ότι η ομάδα που έχει δημιουργηθεί μπορεί να προσφέρει νέες διακρίσεις στο σύλλογο.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες. Εμείς στον Άρη Μαρμούρης ΑΕ, προσπαθήσαμε μέσα από λογικές κινήσεις χαμηλώνοντας το μπάτζετ μας να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα προσφέρει καλό θέαμα και θα πετύχει τους στόχους του», δηλώνει ο κ. Παπαδόπουλος και οριοθετεί ως στόχο της ομάδας: «Την έξοδο μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα... Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε».

Αρωγός σ' αυτή τη νέα προσπάθεια των κιτρινόμαυρων θα είναι η εταιρία Μαρμούρης ΑΕ που στηρίζει διαχρονικά την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μαρμούρη, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά είναι στο πλευρό της ομάδας», σημείωσε ο έμπειρος παράγοντας και συμπλήρωσε για την επιστροφή του συλλόγου στο Αλεξάνδρειο: «Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς η επιστροφή σ' αυτό το ιστορικό γήπεδο. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και με τη βοήθεια του πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».


Σάμαρτζιτς, Μπαρούτοφ: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο ένας συμπληρώνει τρία χρόνια στην Ελλάδα και τον Άρη Μαρμούρης ΑΕ, για τον άλλον οι κίτρινοι είναι ο τρίτος ελληνικός σταθμός στην πολύχρονη καριέρα του.

Ο λόγος για τον Μάρκο Σάμαρτζιτς και τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ, τους δύο ξένους του συλλόγου, οι οποίοι δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τη σεζόν που ξεκινά.

«Αν και τις τελευταίες ημέρες μας προέκυψαν αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς και αρρώστιες, εν τούτοις έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα βγει στη διάρκεια της σεζόν», είπε αρχικά ο Σάμαρτζιτς και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Κι είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στο Αλεξάνδρειο. Ένα ιστορικό γήπεδο το οποίο οι οπαδοί μας μπορούν να μετατρέψουν σε πραγματικά καυτή έδρα».

Ο Ιβάιλο Μπαρούτοφ μετά την Λαμία και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επέστρεψε στη Vollleyleague και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η νέα σεζόν», είπε ο Βούλγαρος διαγώνιος εκφράζοντας κι αυτός την ικανοποίηση του για: «τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Στο διάστημα που είμαι στον Άρη και παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, όλα κυλούν ομαλά κι αυτό με κάνει πιο αισιόδοξο για τη σεζόν που ξεκινά. Από κει και πέρα δεν έχω πλήρη εικόνα για το επίπεδο όλων των ομάδων, όμως πιστεύω ότι ο Αρης μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη».


Η ταυτότητα

Διεύθυνση: Αλκμήνης 69, 54249 Θεσσαλοινίκη Τηλ.: 2310305402, 2310319979
Έδρα: Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 2 54636
Χωρητικότητα: 5090
Τηλ. Γηπέδου: 2310273495
Ιστοσελίδα: http://www.arisac.gr/
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρόεδρος ΤΑΑ: Νίκος Παπαδόπουλος
Αντιπρόεδρος ΤΑΑ: Κώστας Ευθυμιάδης
Μέλος ΤΑΑ: Δημήτρης Κούτσμανης
Team manager: Κώστας Ευθυμιάδης
Υπεύθυνος Τύπου: Κωνσταντίνος Κουράκος


Το ρόστερ

1.Χρήστος ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ 18 Ακραίος 1.91 Ηρακλής
2.Γιάννης ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 29 Ακραίος 1,93 Επίκουρος
5.Θάνος ΤΕΡΖΗΣ 32 Πασαδόρος 1,93 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
8.Μάρκο Σάμαρτζιτς 28 Λίμπερο 1.90 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
9.Ιβάιλο ΜΠΑΡΟΥΤΟΦ 35 Διαγώνιος 1.98 Μπεσίκτας (TUR)
7.Νίκος ΠΑΛΕΝΤΖΑΣ 20 Διαγώνιος 1.98 Γαλαξίας
11.Αντώνης ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 31 Κεντρικός 1,94 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
12.Αντώνης ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ 19 Λίμπερο 1.85 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
13.Γιάννης ΤΑΚΟΥΡΙΔΗΣ 23 Κεντρικός 1,98 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
14.Χρήστος ΚΙΟΣΗΣ 29 Κεντρικός 1.98 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
15.Μιχάλης ΣΑΡΙΚΕΪΣΟΓΛΟΥ 28 Ακραίος 1,93 Άρης Μαρμούρης ΑΕ
16.Κώστας ΤΣΙΑΡΑΣ 21 Κεντρικός 2.00 Μουδανιά
17.Πέτρος ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ 21 Πασαδόρος 1.90 Μ. Αλέξανδρος
18.Δημήτρης ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ 27 Ακραίος 2,01 Άρης Μαρμούρης ΑΕ

Προπονητής: Γιώργος Περσιανλής
Βοηθός προπονητής: Ανδρέας Συμεωνίδης
Γυμναστής: Νίκος Γκιόσης
Στατιστικολόγος: Χρήστος Βασιλειάδης
Φυσιοθεραπευτής: Δήμος Ντάγκας
Φροντιστής: Δημήτρης Σκλαβιάδης