ΑΟ Κηφισιάς: Η γνωστή πετυχημένη συνταγή

Από τη στιγμή που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, ο ΑΟ Κηφισιάς εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να ανανεώνει την παραμονή του, έχοντας ως βασικό συστατική της επιτυχίας του, το οικογενειακό κλίμα και το δέσιμο μεταξύ των μελών του.


Δεληγιαννάκης: «Η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία»

Ως αθλητής συνέδεσε το όνομα του με τον Πανελλήνιο, όπου έκανε και τα πρώτα του παραγοντικά βήματα, ωστόσο ο Θόδωρος Δεληγιαννάκης (ταμίας της ΕΣΑΠ) από το 1999 είναι η ψυχή του τμήματος βόλεϊ του ΑΟ Κηφισιάς.

«Εμείς όπως κάθε χρόνο προσπαθήσαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, στηριζόμενοι στους αθλητές οι οποίοι έχουν βοηθήσει το σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια», εξηγεί ο κ. Δεληγιαννάκης και συμπληρώνει: «Στον ΑΟΚ είμαστε τυχεροί γιατί διαθέτουμε αθλητές, οι οποίοι πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική τους αξία, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και η στήριξη στην κοινή προσπάθεια είναι αμφίδρομη».

Όσον αφορά τη νέα χρονιά ο ΑΟΚ έχει μπροστά του μια ακόμη πρόκληση, αλλά ο έμπειρος παράγοντας εμφανίζεται αισιόδοξος. «Επέστρεψε μετά από μια τετραετία ο Εστράδα, φέραμε ένα νέο παιδί όπως είναι ο Ντε Ρόκο και νομίζω ότι μαζί με τον ελληνικό κορμό της ομάδας, έχουμε ένα ικανό σύνολο».

Νικολάκης, Καριπίδης: «Όλα ξεκινούν από το καλό κλίμα»

Ο Δημήτρης Νικολάκης είναι ο πιο παλιός παίκτης του ΑΟΚ, έχοντας ξεκινήσει (κι αυτός) την καριέρα του στην ομάδα από τις τοπικές κατηγορίες και είναι ξεκάθαρος ως προς τους στόχους της.

«Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η παραμονή και τίποτα άλλο. Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι διαφορετικό», λέει ο έμπειρος πασαδόρος και εξηγεί το γιατί: «Δυστυχώς από την αρχή της προετοιμασίας είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς ενώ κι οι δύο ξένοι μας ενσωματώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα και ουσιαστικά τώρα κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Πάντως η εικόνα που δείχνουμε πλέον με κάνει να είμαι πιο αισιόδοξος».

Κάθε χρόνο βέβαια ο ΑΟΚ φροντίζει να ανατρέψει τα δεδομένα κι ο 31άχρονος άσος ελπίζει ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

«Στην Κηφισιά, υπάρχον δυνατότητες αλλά χρειαζόμαστε χρόνο και λίγη τύχη... Είναι σημαντικό ότι διατηρήθηκε ο ίδιος κορμός και αν δεν έχουμε άλλες απώλειες με τραυματισμούς πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ο Θεόκλητος Καριπίδης μετακόμισε στα Βόρεια προάστια πριν από ένα χρόνο, αλλά έχει προλάβει να μπολιαστεί στο κλίμα της ομάδας.

«Το μυστικό του ΑΟΚ είναι το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα κι ότι λειτουργούμε σαν παρέα. Είναι πολύ θετικό το ότι διατηρήθηκε σχεδόν ο ίδιος κορμός, αλλά κι οι δύο ξένοι που έχουμε πάρει είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο της παραμονής», εξηγεί ο Θεσσαλονικιός ακραίος και προσθέτει: «Η Κηφισιά ξεχωρίζει για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που κάνει σύσσωμη η διοίκηση αλλά και στη στήριξη που έχουμε από το Δήμο».

Η ταυτότητα

Διεύθυνση : Τατοΐου 49 & Π.Μελά Τηλ. : 2106204715
Έδρα : ΔΓ Κηφισιάς « Ι. Ζηρίνης»
Διεύθυνση : Κηφισίας 192
Χωρητικότητα : 550
Τηλ. Γηπέδου : 2108012549
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρόεδρος ΤΑΑ: Νικόλαος Κουμπάτης
Αντιπρόεδρος ΤΑΑ: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης
Μέλη ΤΑΑ : Ιωάννης Μουρατίδης, Ιωσήφ Αβαγιανός, Μαρία Δροσογιάννη
Διευθυντής τμήματος: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης
Team manager: Χρήστος Δημητρουλάκος
Υπεύθυνη Τύπου: Νατάσσα Κουτσούκου

Το ρόστερ

1.Χρήστος ΜΠΕΛΛΟΣ 31 Διαγώνιος 1.96 ΑΟ Κηφισιάς
2.Κυριάκος ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ 31 Κεντρικός 2.00 ΑΟ Κηφισιάς
3.Άγγελος ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ 27 Πασαδόρος 1,93 ΑΟ Κηφισιάς
6.Δημήτρης ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ 31 Πασαδόρος 1,81 ΑΟ Κηφισιάς
7.Σταύρος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ 23 Ακραίος 1.92 ΓΑΣ Λέσβου
9.Τζέισον ΝΤΕ ΡΟΚΟ 22 Ακραίος 2.00 Εθνική Καναδά
10.Χρήστος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 22 Κεντρικός 1.98 Οδυσσέα Αμ.
11.Γιόχαν ΕΣΤΡΑΔΑ 30 Κεντρικός 2.00 Ολυμπιακός
12.Κώστας ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ 28 Λίμπερο 1,91 ΑΟ Κηφισιάς
13.Παναγιώτης ΜΑΥΡΑΚΗΣ 41 Ακραίος 1.88 Εθνικός
14.Νίκος ΔΕΛHΠΡΙΜΗΣ 21 Ακραίος 1,96 Μίλωνας
17.Θεόκλητος ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ 31 Ακραίος 1,98 ΑΟ Κηφισιάς

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης
Βοηθός προπονητή: Βαγγελής Ζαρκαλής
Στατιστικολόγος: Γιώργος Σομπώνης
Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Αγγελόπουλος