ORAIOKASTRO OPEN: Οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στο Ωραιόκαστρο

Σε ρυθμούς πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ κινείται η Θεσσαλονίκη και η περιοχή του Ωραιοκάστρου, με το τουρνουά OPEN που θα διεξαχθεί το διάστημα 10-12 Ιουνίου.

Είναι το πρώτο τουρνουά από τους επτά φετινούς σταθμούς της NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT.

Με συντελεστή στην ατομική βαθμολογία 0,5 μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες θα βρεθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών στη πανελλήνια βαθμολογία, μία εβδομάδα πριν το τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους.

Συνολικά 24 ομάδες ανδρών και 26 γυναικών θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση. Τα προκριματικά των γυναικών θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής και θα διεξαχθούν στο APOLLON CLUB στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ τα προκριματικά των ανδρών θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις στο Κονταξοπούλειο, όπου εκεί θα γίνουν και οι αγώνες του κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες.

Στους άνδρες, στο νούμερο ένα του ταμπλό βρίσκονται οι φιναλίστ του Athens Golden Cup και μέλη του Εθνικού σχεδιασμού, ο Στέλιος Τζιουμάκας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου που τερμάτισαν στην τρίτη θέση στη πλατεία Συντάγματος.

Στις γυναίκες στη πρώτη θέση βρίσκονται οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας το 2021, Ηλέκτρα Αγριοδήμου και Δήμητρα Καραγκούνη. Ακολουθούν οι Κρητικές Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου και στη τρίτη θέση είναι οι νικήτριες του Syros Major Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή.

Οι Entry Lists ανδρών και γυναικών, καθώς και οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.