Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley Juniors 2022 (Κ17 & Κ19)

JUNIORS REGIONAL 2022

 

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2022 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 17) και Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19).

Από τα τουρνουά  JUNIORS REGIONAL που θα διοργανωθούν στην Α’ Περιφέρεια, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors Κ17 που θα διεξαχθεί στις 30-31 Ιουλίου 2022, στο SportCamp, Λουτράκι και στο Τελικό τουρνουά Beach Volley Juniors Κ19, που θα διεξαχθεί στις 5-7 Αυγούστου 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης (Σ/Δ Τ.Ε. Κρήτης).

Στην Ειδική Προκήρυξη της Ένωσης, θα προβλέπεται οι Τελικοί της Περιφέρειας να γίνουν για την Κατηγορία Κ17 έως (το αργότερο) το διήμερο 15-17 Ιουλίου 2022 και για την Κατηγορία Κ19 έως (το αργότερο) το διήμερο 22-24 Ιουλίου 2022, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι λίστες συμμετοχής των Τελικών.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από Σωματείο, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley Juniors Regional, OPEN ή FINAL, να το δηλώσει στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε τα Σωματεία να δημοσιοποιήσουν τα παραπάνω με κάθε πρόσφορο μέσο, στη περιοχή της δραστηριότητάς τους.

Υπενθυμίζεται ότι,  για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

 Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, θα πρέπει αυτός να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που θα πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ). Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού και βέβαια θα τηρείται το  Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Beach Volley όπως αυτό θα ισχύει την περίοδο διεξαγωγής της κάθε διοργάνωσης.

Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισης, καθώς τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΕΣ των Εθνικών Διοργανώσεων BV 2022.  

Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή των Προκηρύξεων, που μπορείτε να τις κατεβάσετε  από το blog της Ένωσης.

 
Δελτίο τύπου Ε.Σ.Πε.Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.