ENSO BEACH CLUB OPEN: Στη Βάρκιζα η τελευταία ευκαιρία για συγκέντρωση βαθμών

Με μία εβδομάδα να απομένει για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε άνδρες και γυναίκες στον Άγιο Νικόλαο, οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας έχουν άλλη μία ευκαιρία για την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών στη πανελλήνια βαθμολογία που θα τους οδηγήσει στα τελικά της Κρήτης.

Η Βάρκιζα και το ENSO BEACH CLUB διοργανώνουν το τριήμερο 9-11 Ιουλίου το ENSO BEACH CLUB OPEN, με τις 75 ομάδες ανδρών και γυναικών να δημιουργούν νέο ρεκόρ συμμετοχών στο φετινό πανελλήνιο σιρκουί.

Στο ταμπλό των ανδρών στη πρώτη θέση βρίσκεται η ομάδα έκπληξη του φετινού σίρκουί, ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο Στέλιος Τζιουμάκας, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι για πρώτη χρονιά είναι συμπαίκτες, ήδη μετρούν δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο σιρκουί και μία δεύτερη θέση. Ο Ιάσονας Κανέλλος μετά τον τραυματισμό του στο OPEN της Πάτρας, το ιατρικό επιτελείο που τον εξέτασε του σύστησε να μην αγωνιστεί στη Βάρκιζα και να προφυλαχθεί για να προλάβει τα τελικά του Αγίου Νικολάου. Έτσι, ο Άγγελος Μανδηλάρης θα έχει συμπαίκτη στη Βάρκιζα τον Νικήτα Εφραιμίδη.

Στο ταμπλό των γυναικών βρίσκεται στη πρώτη θέση η Δήμητρα Καραγκούνη με την Ηλέκτρα Αγριοδήμου και σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Έφη Μυρίλλα, Μαρία Θεοδωρακέα, νικήτριες των τουρνουά OPEN σε Καλαμάτα και Πάτρα.

Οι τρεις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας (Μιχελάκης/Μούχλιας, Μπανιώτης/Τερζόγλου και Νιώπας/Παπαδημητρίου) δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά της Βάρκιας, όμως έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS. Το ίδιο ισχύει και για τις Κρητικές Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου.

Οι Entry List της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Στο τουρνουά θα εφαρμοστεί το Ειδικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο Beach Volley όπως ισχύει (δείτε ΕΔΩ).