Τρίτο χρυσό για Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη, πρώτη θέση και για Παξιμαδάκη, Ρούσο, Εκμεκτσόγλου, Πετρόπουλο και Ρουμελιώτη, Σταυράκη

Μετά από συναρπαστικούς αγώνες στην άμμο του ENSO BEACH CLUB, οι Σοφία Ρουμελιώτη, Ευδοξία Σταυράκη και οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη ήταν οι νικήτριες στις κατηγορίες Κ17 και Κ19 αντίστοιχα στο VARKIZA-ENSO JUNIORS OPEN.

Στα αγόρια, ο Χάρης Παξιμαδάκης από τον Βόλο με τον Βαγγέλη Ρούσο από τη Πρέβεζα κατέκτησαν τη πρώτη θέση στη κατηγορία Κ17 και οι Πατρινοί Θωμάς Εκμεκτσόγλου και Λεωνίδας Πετρόπουλος πήραν το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Κ19.

Στον τελικό αγοριών Κ17, οι Παξιμαδάκης, Ρούσος νίκησαν με 2-0 (2-16, 21-08) τους Ιντρισάρι, Μαντούκο και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και από 42 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία.
 
 
 

Στη κατηγορία Κ19 αγοριών, οι Εκμεκτσόγλου, Πετρόπουλος επικράτησαν του Κυπριώτη και του Φωλια, κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή με 2-1 (19-21, 21-09, 15-09) σετ.

 
 
 
 
 

Συναρπαστικοί ήταν και οι τελικοί των κοριτσιών, με τις Σοφία Ρουμελιώτη, Ευδοξία Σταυράκη να πανηγυρίζουν την πρώτη θέση στη κατηγορία Κ17, μετά την επικράτησή τους στον τελικό της διοργάνωσης με 2-1 (21-13, 21-23, 15-09) σετ επί της Κατερίνας Κατέρη και της Αγγελικής Κοντακιώτη.

 
 
 
 
 
 
Τέλος, η Παρασκευή Ζαφειρίου και η Ελπίδα Πιτσιγκώνη κατέκτησαν το τρίτο τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο σιρκουί τζούνιορς, καθώς στον τελικό της κατηγορίας Κ19 επικράτησαν μετά από 38 λεπτά αγώνα με 2-0 (21-18, 21-13) σετ της Χρύσας και της Χριστίνας Αρμόνη.
 
 
 
 
 
 
Με την λήξη των αγώνων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στην Ε.Ο.ΠΕ. και στην Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας την πλακέτα παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και από την Ένωση Σωματείων Ανατολικής Αττικής ο πρόεδρός της Κώστας Αλλαγιάννης.
 
 
 
 

Όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές κατατάξεις του VARKIZA-ENSO JUNIORS OPEN εδώ.