Προδιαγραφές για Ειδικές Διοργανώσεις Beach Volley 2020

Σε συνέχεια της απόφασης για ακύρωση του Πρωταθλήματος Beach Volley Masters και των μεγάλων διοργανώσεων για το 2020, η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει τις ακόλουθες μέριμνες σχετικά με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του αθλήματος, που θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για την φετινή χρονιά.   


Αίρονται για το 2020 οι περιορισμοί στην συμμετοχή αθλητών σε ανεξάρτητες διοργανώσεις, που ίσχυαν με βάση την κατάταξη τους στην Πανελλήνια Βαθμολογία.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα αναγνωρίζει διοργανώσεις φορέων που θα πληρούν βασικά κριτήρια και προϋποθέσεις και συγκεκριμένα:

Εγγύηση τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων (αναρτημένα στο www.gga.gov.gr) όπως αυτά θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση θα έχουν την ιδιότητα του «αθλητή» (εγγεγραμμένοι στο μητρώο της οικείας Ομοσπονδίας), και κατ’ επέκταση θα διαθέτουν την σχετική κάρτα υγείας.   

Η διοργάνωση θα διεξάγεται σε εγκατάσταση που θα διαθέτει άδεια λειτουργίας ή σχετική βεβαίωση ανάλογα με την κατηγορία και την ισχύουσα νομοθετική πρόβλεψη.

Ο οργανωτικός φορέας θα τηρεί κάποιες βασικές προδιαγραφές σεβασμού και προστασίας του αθλήματος (επίσημους κανονισμούς παιδιάς, αναγνωρισμένο αγωνιστικό σύστημα κλπ).   

Αναλυτικά οι προδιαγραφές και οι σχετικές φόρμες ΕΔΩ.

Οι διοργανώσεις που θα αναγνωρίζονται ως Ειδικές Διοργανώσεις (Special Events) θα γνωστοποιούνται στους ενδιαφερόμενους μέσω της σχετικής ιστοσελίδα του αθλήματος http://www.volleyball.gr/beach-volley/kalentari-eidikon-diorganoseon-2020

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οριστική η ακύρωση των φετινών Masters Vintage Beach Time »