Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντίστροφη μέτρηση για το Oitylo King of the Court

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη της πρώτης επίσημης διοργάνωσης KING OF THE COURT.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά, στήνοντας μία εντυπωσιακή εγκατάσταση στην κεντρική πλατεία του Οιτύλου, όπου πέρα του αγωνιστικού χώρου, θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις, περίπτερα και πολιτιστικά δρώμενα.

Το Οίτυλο είναι ένα πανέμορφο μέρος για να επισκεφτεί κανείς για διήμερο ενώ κυριαρχεί η μανιάτικη αρχιτεκτονική ! Περισσότεροι απο 35 εθελοντές και όλη η περιοχή ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αθλητές στην πρώτη επίσκεψη του αθλήματος στο Οίτυλο.

Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Ευαγγελία Τσιορλίδα, με dj τον Μιχάλη Καρκαβίλα ενώ η χορευτική ομάδα Καλαμάτας Just Dance θα επιμεληθεί ενός διαφορετικού «show».

Στα πλαίσια του τουρνουά θα διεξαχθεί αγώνας celebrities με εκλεκτούς προσκεκλημένους και Μάθε BV για τους μικρούς μας φίλους ενώ υπάρχουν πολλά δώρα για το κοινό.

Το τουρνουά απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες όλων των επιπέδων με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται την Δευτέρα 9/9 στις 14.00

Η διοργάνωση αναμένεται να γίνει θεσμός καθώς στην τελική κατάταξη θα απονεμηθεί βαθμολογία για την επόμενη σεζόν. Οι κανονισμοί διοργάνωσης έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. Οι τεχνικές συσκέψεις δίνουν την δυνατότητα για αυθημερόν προσέλευση σε αθλητές και θεατές το Σάββατο ενώ οι παροχές προς τους αθλητές είναι υψηλού επιπέδου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα κλείσει το φετινό καλεντάρι επίσημων διοργανώσεων και είναι μια συνεργασία του Δήμου Αν. Μάνης, του Συνδέσμου εν Αθήναις Οιτυλιωτών και του iBeach Volleyball Club, υπο την αιγίδα της Ε.Ο.ΠΕ..

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Μέλισσα, το Μέλι Αττικής, Sparta Beer, Wahene Surf, Evenos, Freshline, Cohette, Manibella και Linkart. Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία  είναι το Πέτρα και Φώς, Αλκυών Seaside Studios, Vetilios Lithos, Hotel Limeni Village, Itilo Traditional Hotel Mani, Aria και Trapela Luxury Suites.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.