Εγγραφές στο μητρώο beach volley για τις διοργανώσεις 2022

Καθώς ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις Beach Volley για το 2022 η ΕΟΠΕ διευκρινίζει τα ακόλουθα για τους ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές:

Η διαδικασία συμμετοχής σε μία επίσημη διοργάνωση απαιτεί δύο βασικά βήματα:

α) την εγγραφή του στο μητρώο (ή επικαιροποίηση των στοιχείων εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένος τα προηγούμενα έτη)

β) την εμπρόθεσμη υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην διοργάνωση που τον ενδιαφέρει.

Οδηγίες βήμα-βήμα για την διαδικασία εγγραφής σας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Πιο κάτω θα βρείτε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις.

Α. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ BEACH VOLLEY

1. Προκειμένου ένας αθλητής να συμμετέχει σε επίσημη διοργάνωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή/ανανέωσή του στο αντίστοιχο μητρώο beach & snow volley (η εγγραφή γίνεται μόνον ηλεκτρονικά με καταβολή €5 ετησίως).

2. Η κάρτα υγείας είναι πλέον ατομικό έγγραφο που θα πρέπει να έχει μαζί του ο αθλητής και να βρίσκεται σε ισχύ για όλη την διάρκεια της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν. Είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για συμμετοχή σε διοργάνωση και όχι για την εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley.

3. Η δήλωση συγκατάθεσης αθλητή για τα προσωπικά δεδομένα είναι προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής (την πρώτη φορά που εγγράφεται) και θα την βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ αλλά και μέσα στην πλατφόρμα εγγραφής στο Μητρώο Beach Volley.

4. Τα στοιχεία που συμπληρώνονται στο μητρώο πρέπει να είναι επικαιροποιημένα πάντα ακριβή καθώς ενδέχεται να γίνει έλεγχος ταυτοποίησης για την συμμετοχή σε διοργάνωση.

5. Η εγγραφή στο μητρώο Beach Volley έχει υποχρεωτικό πεδίο και την αναγραφή Σωματείου (που να ανήκει στην δύναμη της ΕΟΠΕ), και ειδικά για συμμετοχή σε τελικές φάσεις και κατοχύρωση προνομίων που παρέχει η νομοθεσία, θα πρέπει και οι δύο αθλητές της ομάδος να ανήκουν σε Σωματεία με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

1.  Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley, στην συνέχεια οι ομάδες μπορούν να υποβάλλουν την δήλωση συμμετοχής τους στην διοργάνωση που επιθυμούν. Διευκρινίζεται ότι οι αθλητές που αποτελούν μία ομάδα δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο ίδιο Σωματείο (το Σωματείο είναι προϋπόθεση που δηλώνεται μόνο στην ατομική εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley, με εξαίρεση τυχόν Διασυλλογικές διοργανώσεις).  

2.  Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στον εκάστοτε διοργανωτή (με τον τρόπο και στα στοιχεία που υπάρχουν στους Κανονισμούς Διοργάνωσης), με εξαίρεση τα τουρνουά που δίνουν τίτλο (Τελικές Φάσεις/ Championships) όπου οι δηλώσεις γίνονται απευθείας στην ΕΟΠΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).  

3.  Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής αναφέρεται στους Κανονισμούς Διοργάνωσης και συνήθως είναι η προηγούμενη Δευτέρα της κάθε διοργάνωσης και ώρα 14.00.

4.  Τα παράβολα συμμετοχής σε διοργανώσεις αναφέρονται υποχρεωτικά στις σχετικές Προκηρύξεις ή στους Κανονισμούς Διοργάνωσης και καταβάλλονται στον εκάστοτε διοργανωτή.
 
πηγή: volleyball.gr