Ολοκληρώθηκε στο iBeach Παπάγου το Elite Juniors Final K19

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του iBeach Παπάγου το Elite Juniors Final K19 που ήταν η τρίτη και τελευταία για φέτος διοργάνωση Elite Juniors.

Συμμετείχαν οι φορείς ΑΣ Πρόοδος, BVA, ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, Beach Life Experience, Panorama Beach Volley και Attica Beach Club με αθλητές και αθλήτριες από την Αθήνα, το Ηράκλειο, την Κω, τα Ιωάννινα, την Ρόδο και την Καλαμάτα.

Στα αγόρια νικητές ήταν οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας από Ρόδο και Κω αντίστοιχα (ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω), επικρατώντας στον τελικό επί των Αντώνη Καρύκα και Νίκου Βένιου από Αθήνα και Ηράκλειο Αντίστοιχα (BLE) με σκορ 2-0 σετ.

Στα κορίτσια νικήτριες αναδείχθηκαν οι Κατερίνα Κατέρη και Αγγελική Κοντακιώτη από την Αθήνα (ΑΣ Πρόοδος) που επιβλήθηκαν στον τελικό των Σύλβια Αλεξοπούλου και Σοφία Ρουμελιώτη (BVA) με σκορ 2-0 σετ.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετός κόσμος ανάμεσα στους οποίους και ο Βραζιλιάνος Ομοσπονδιακός προπονητής Beach Volley Tie Santana ο οποίος έκανε και τις απονομές και φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

Με το τέλος του τουρνουά οι ομάδες ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού τους για τις καλοκαιρινές διοργανώσεις Beach Volley Juniors 2022, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ.
 
πηγή: volleyball.gr