Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπιτς Βόλεϊ: Οι κορυφαίες του κόσμου και της Ευρώπης στο Avant Garde Sports Club

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΦΑΗΛ ΡΑΒΟΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΦΑΗΛ ΡΑΒΟΝΙΚΟΥ
Δύο από τις καλύτερες ομάδες μπιτς βόλεϊ στον κόσμο βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club όπου έδωσαν σήμερα μια μοναδική παράσταση.
Ο λόγος για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2019  Sarah Pavan,  Melissa Humana-Paredes από τον Καναδά και τις Ελβετίδες πρωταθλήτριες Ευρώπης (κατέκτησαν τον τίτλο πριν από λίγες ημέρες στην Ελβετία) Nina Betschart, Tanja Huberli, οι οποίες προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο World Tour Finals που θα διεξαχθεί στο Κάλιαρι της Ιταλίας το διάστημα 6-10 Οκτωβρίου. 
 
Το δίδυμο από τον Καναδά άλλαξε πριν από λίγο καιρό προπονητή επιλέγοντας τον Σέρβο τεχνικό Srdjan Veckov κι η επιλογή των εγκαταστάσεων του Avant Garde ήταν εύκολη υπόθεση καθώς εκεί θα βρίσκονταν και το δίδυμο από την Ελβετία το οποίο προπονεί ο Κρίστοφ Ντίκμαν σύζυγος της Μαρίας Τσιαρτσιάνη και άλλοτε Ομοσπονδιακός τεχνικός των εθνικών ομάδων.
 
Γενικά οι ελβετικές εθνικές ομάδες βρίσκονται τακτικά στο αθλητικό κέντρο στο Χωριό της Ειρήνης καθώς οι εγκαταστάσεις είναι υψηλών προδιαγραφών και πλέον και το δίδυμο από τον Καναδά συζήτησε το ενδεχόμενο να κάνει ξανά προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη.
 
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο σημερινός φιλικός αγώνας ήταν μια παράσταση υψηλού επίπεδου την οποία απόλαυσε μεταξύ άλλων και η Μαρία Τσιαρτσιάνη. 
 
«Γενικότερα λόγω του Κριστόφ δεν έχω μείνει μακριά από το Tour οπότε ειδικά μέχρι τον κορωνοϊοό εξακολουθούσα να έχω εικόνες και παραστάσεις. Αλλά σίγουρα ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος γιατί βρίσκονται δύο πραγματικά πολύ σπουδαίες ομάδες στην πόλη μου και στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο Avant Garde και είδαμε ένα ματς υψηλού επιπέδου», είπε η παλιά πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια η οποία έχει «σκοτώσει» πλέον την αθλήτρια μέσα της και αποκάλυψε ότι και οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες έμειναν ενθουσιασμένες από την παραμονή τους την πόλη.
 
«Έχω ξεπεράσει πια τις στιγμές που έβλεπα έναν καλό αγώνα, όπως ο σημερινός και είχα την επιθυμία να μπω να παίξω., αλλά φυσικά αναπολώ τις παλιές στιγμές που ήμουν αθλήτρια», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Οι εθνικές ομάδες της Ελβετίας προετοιμάζονται συστηματικά εδώ, αλλά και τα κορίτσια από τον Καναδά πλέον συζητούν το ενδεχόμενο να έρθουν ξανά για προετοιμασία γιατί τους ικανοποίησαν απόλυτα οι συνθήκες, οι εγκαταστάσεις και η πόλη».
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΦΑΗΛ ΡΑΒΟΝΙΚΟΥ
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.