Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι celebrities παίζουν Beach Volley για τη WIN HELLAS

H αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τον λαμπερό αγώνα BEACH VOLLEY "celebrity match" αφιερωμένο στο φιλανθρωπικό έργο της Win Hellas, όπου επώνυμοι από την εγχώρια showbiz θα συνεισφέρουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο συμμετέχοντας σε αυτόν.

Το « celebrity match» που θα γίνει την Κυριακή 14/9/2014 στον πολυχώρο άθλησης και αναψυχής, Anima club στη Σαρωνίδα, ώρα 18.00 έχει στόχο με τη σειρά του να επικοινωνήσει το κοινωνικό μήνυμα της Win Hellas.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας Beach Volley θα πραγματοποιηθεί με την εντυπωσιακή και δυναμική παρουσία των: Αντώνη Σροϊτερ, Κώστα Καραφώτη,Κώστα Γκρέκα, Κώστα Φραγκολιά, Νίκου Αναδιώτη, Γιώργου Μανίκα, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Καρτερίνας Ευαγγελινού, Ανίττας Ναθαναήλ, Στέλλας Δημητρίου, Ορθούλας Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Άντζελα Ευριπίδη κ.α.

Μεγάλος χορηγός αυτής της προσπάθειας είναι η Swarovski που στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.
Σας περιμένουμε!
Είσοδος Ελεύθερη.

Ο W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών -είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Ο Οργανισμός ειδικεύεται στη Συμβουλευτική Ψυχο-κοινωνικής στήριξης. Στόχος του Οργανισμού είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το φαινόμενο της έμφυλης βίας, καθώς και η ψυχο-κοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί ή υφίστανται κάθε μορφής βία στο οικογενειακό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Project Manager: Σαμάνθα Αποστολοπούλου

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.