Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρνουά στις Φάνες

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ο ΡΣΦΠ Τελχινίς διοργάνωσε αναπτυξιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο κάστρο Camelot στις Φάνες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής Αμπελιού ( που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών 'Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ'.
Στα αγόρια την 1η θέση πήραν ο Λέντσι Ορμενάι και ο Κώστας Χειμωνέττος που νίκησαν στον τελικό τους Μιχάλη Γεράκη και Σταύρο Ρουσέττο με 2-0 σετ (28-26, 21-19).
Συμμετείχαν ακόμη οι ομάδες, Φραντζής Αράπης / Αλμπάνο Τερζίου (3η θ), Κώστας Κυρίτσης / Γιάννης Θυριακής και Θησέας Μιχαηλίδης / Κώστας Κυρίτσης.
Στα κορίτσια η Ανθή Γκίκα με την Φαμπιόλα Τερζίου επικράτησαν στον τελικό της Ελεάννας Κωνσταντάκη και της Ντιλέκ Χουσεΐν με 2-0 σετ (23-21, 21-14) και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Στην 3η θέση κατέλαβαν οι Φεράχ Ντουμαν-Ογλου / Ραφαηλία Κουφομανώλη και Ειρήνη Γεράκη / Άννα Χαρόβα ενώ συμμετείχαν και οι Στέλλα Ζέρβα / Στέλλα Κυριακοπούλου, Ελβίρα Ζέρβα / Μαρία Κουφομανώλη και Σμαράγδα Ευθυμίου / Ιωάννα Πέντσα.
Την εκδήλωση υποστήριξαν η Δημοτική Ενότητα Καμείρου και η τοπική κοινότητα Φανών, ο Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Δωδεκανήσου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών «ο Πρόδρομος", ο Ροδιακός Οργανισμός Αγώνων Νήσων (ΡΟΑΝ) και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου.

 

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.