Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Ξεκίνημα στο δεύτερο τουρνουά στο Μεξικό

Λίγες ημέρες μετά την κατάληψη της 9ης θέσης στο πρώτο τετράστερο τουρνουά της F.I.V.B. στο Μεξικό, η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη μετρούν αντίστροφα για τη δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση στο Κανκούν.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ, όπως και στο πρώτο τουρνουά θα ξεκινήσει την πορεία της από τον πρώτο γύρο των προκριματικών. Το πρώτο εμπόδιο που καλούνται οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη να ξεπεράσουν είναι αυτό των Παουλέτ Κρουζ και Ντάνα Κορτές Σάντσες από το Μεξικό, οι οποίες στο πρώτο τουρνουά είχαν αποκλειστεί στα προκριματικά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00.  

«Ένεση αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια»

«Το πρώτο τουρνουά που δώσαμε ήταν πάρα πολύ καλό, το οποίο λειτούργησε ως βάση για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και τον καλό μας εαυτό. Ήταν μία ένεση αυτοπεποίθησης για την συνέχεια εδώ στο Μεξικό. Έχουμε δώσει ήδη έξι παιχνίδια, έχουμε τα συμπεράσματά που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο βελτιωμένες στη συνέχεια» είπε η Βίκυ Αρβανίτη και η συμπαίκτριά της Πένυ Καραγκούνη συμπλήρωσε:

«Το αποτέλεσμα από το πρώτο τουρνουά στο Μεξικό για εμάς είναι μόνο θετικό, δεδομένου ότι ο στόχος μας ήταν αρχικά η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Η προετοιμασία για να έρθουμε στο Κανκούν ήταν η καλύτερη δυνατή, δίνοντας φιλικούς αγώνες με αντιπάλους τους προπονητές μας Θανάση Πανούσο και Φερνάντο Μπιλλήρη. Φαινόταν όμως ότι μας έλειπε η επαφή με αντίπαλη γυναικεία ομάδα. Νιώθουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις τις εκάστοτε διοργάνωσης και αυτό θα κάνουμε και στην επόμενη που ακολουθεί. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα που δεχόμαστε και ευχαριστούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον Σπύρο Καπράλο που στηρίζει από την αρχή την προσπάθειά μας».

πηγή: volleyball.gr
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.