Πρώτη συγκέντρωση καταγραφής ταλέντων στο Beach Volley

Στο Ολυμπιακό προπονητήριο του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε το πρώτο καμπ καταγραφής ταλέντων του Beach Volley για την μελλοντική στελέχωση των Εθνικών ομάδων στα διεθνή αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αλλά και τον άμεσο στόχο της συμμετοχής στα Youth Olympics (2018).

Στην ομάδα των συνεργατών της Ε.Ο.ΠΕ που είδαν και αξιολόγησαν τους αθλητές συμμετείχαν κορυφαία ονόματα όπως οι πρωταθλητές Ελλάδος Βάσω Καραντάσιου, Μάνος Ξενάκης, Μανώλης Ρουμελιώτης, Φερνάντο Μπιλήρης (φωτό ένθετη) καθώς και οι Στάθης Χανδρινός και Κώστας Ποθητάκης ενώ συνολικά στην προπονητική ημερίδα έλαβαν μέρος 16 παιδιά ηλικίας από 14 έως 19 ετών.

beach 1otalentscamp EOPE

Αντίστοιχο καμπ θα πραγματοποιήσει ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης Παναγιώτης Ζακυνθινός με τους συνεργάτες του, τόσο στην Κρήτη όσο και στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα η πρώτη αυτή καταγραφή του αγωνιστικού δυναμικού στο άθλημα.

Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Βάσω Καραντάσιου δήλωσε: «Πραγματοποιήσαμε μια πρώτη συνάντηση με το πιο καλό προπονητικό τημ των τελευταίων ετών και είδαμε παιδιά με πολύ καλά τεχνικά προσόντα. Προσωπικά είμαι χαρούμενη γιατί οι ομάδες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το πρώτο κάλεσμα, και ενημέρωσαν ακόμη και για τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε σε μια επόμενη συγκέντρωση. Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνουν καλές επιλογές για τα Youth Olympics που είναι ο άμεσος και πολύ δύσκολος στόχος, αλλά θα δουλέψουμε και όσο καλύτερα μπορούμε για να ετοιμάσουμε το μέλλον του Ελληνικού Beach Volley».