Γιάτσης: "Στόχος να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες στα νοκ άουτ"

Δύο ημέρες απέμειναν πλέον για το πρώτο σερβίς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U22 που θα διεξαχθείς στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στις 64 ομάδες (32 αγοριών και ισάριθμες κοριτσιών) που θα διεκδικήσουν να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης βρίσκονται και έξι ελληνικές (τρεις σε κάθε φύλλο) τις οποίες αποτελούν οι:

Αγόρια: Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης, Ιάσωνας Κανέλλος / Βασίλης Ζήσης, Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου

Κορίτσια: Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, Μαρία Κλέπκου / Παρασκευή Κουρτίδου, Τατιάνα Μολδοβανίδη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου

«Στόχος είναι να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες από τη φάση των ομίλων. Αυτή είναι η βασική μας προτεραιότητα κι από κει και πέρα όσες περισσότερες νίκες κάνουμε τόσο το καλύτερο», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Γιάτσης και συμπλήρωσε:

«Σε ένα τουρνουά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου μετέχουν αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών, είναι παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε πρόβλεψη. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες οι οποίες δουλεύουν αρκετούς μήνες για την συγκεκριμένη διοργάνωση κι αυτό τους δίνει ένα προβάδισμα, ωστόσο σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία παίζει και η κλήρωση που γίνεται για την συγκρότηση των ομίλων».

Η τεχνική σύσκεψη των αγώνων και η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club ενώ οι αγώνες ξεκινούν το πρωί της Πέμπτης 25/8 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 28/8.