Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προύφας και Μονιάκης, οι προπονητές του ΟΦΗ που συνέβαλαν στις επιτυχίες στην άμμο

Ένα σημαντικό ρεκόρ, σημείωσε φέτος ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας.

Πανηγύρισε με τις αθλήτριες του, σαν προπονητής, δυο τίτλους, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Beach Volley K17 και Κ19.
Οι αθλήτριες του, Θέμις Ματαλλιωτάκη (ΟΦΗ) και Ελένη Καλουτσάκη (Αθλεση) κατέκτησαν τον Πανελλήνιο τίτλο στην κατηγορία Κ17 (τα τελικά έγιναν στο Λουτράκι), ενώ οι αθλήτριες Φανιουδάκη Ελευθερία και Νικολέτα (Πήγασος), πήραν τον τίτλο στα τελικά της κατηγορία Κ19, που έγιναν στο Karteros Beach Sports Center.

proufasofi"Είναι η πρώτη φορά που η Κρήτη, κατακτά δυο τίτλους, σε αυτές τις κατηγορίες, με διαφορετικές ομάδες" μας λέει ο Νίκος Προύφας, για τον οποίο δεν είναι η πρώτη φορά, που κατακτά τίτλο στο Beach Volley.
Εχει στο βιογραφικό του, ακόμη,  πρώτη θέση στην κατηγορία Κ17, δεύτερη θέση στην Κ19 και τρίτη θέση στην Κ17.
Ποτέ όμως, δυο τίτλους, την ίδια χρονιά και στις δυο κατηγορίες!
«Η σκληρή δουλειά των κοριτσιών έφερε καρπούς. Δουλέψαμε ένα δυνατό γκρούπ με αθλήτριες από διάφορες ομάδες του Ηρακλείου και πήγαμε πολύ καλά. Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν» λέει ο Νίκος Προύφας, ο οποίος στα τελικά του Κ19, είχε 4 ομάδες!
«Είναι σημαντικό, ότι στα τελικά και του Κ17, αλλά και του Κ19, οι ομάδες μας, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το επίπεδο του Κρητικού Beach Volley είναι πολύ υψηλό. Και θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε. Πλέον έχουμε και αυτήν την φανταστική εγκατάσταση στον Καρτερό και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για αυτό το σπουδαίο έργο. Είναι ένα κόσμημα και να βοηθήσει πολύ την ανάπτυξη του Beach Volley στην Κρήτη», σημείωσε ο Νίκος Προύφας.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ

Με σημαντικές διακρίσεις ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley K19 που έγινε στο Karteros Beach Sports Center οι αθλητές του ΟΦΗ.
Την καλύτερη θέση, πήρε ο αθλητής του ΟΦΗ Κώστας Βένιος, ο οποίος πήρε την 3η θέση στα αγόρια (προπονητής του, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Μονιάκης). 
Στα κορίτσια, η Θέμις Ματαλλιωτάκη, πήρε την 4η θέση.
Η πολλά υποσχόμενη, Εύη Πρινιωτάκη πήρε την 5η θέση.
Η Ελευθερία Φετφατζή, πήρε την 9η θέση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ συγχαίρει ακόμη, τον προπονητή των κοριτσιών Νίκο Προύφα (προπονητής του ΟΦΗ) και ο οποίος μετά τον τίτλο στην κατηγορία Κ17 (Ματαλλιωτάκη ΟΦΗ, Καλουτσάκη Αθλεση), οδήγησε τα κορίτσια του (αδερφές Φανιουδάκη-Πήγασος) στον τίτλο και στην κατηγορία Κ19, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley.

Συγχαίρουμε, τις αθλήτριες από το Ηράκλειο, Φανιουδάκη Ελευθερία και Φανιουδάκη Νικολέτα (από το σωματείο Πήγασος), οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, απο την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, του Beach Volley.

Συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΚ για την διοργάνωση.

Aλλά και στο Υφυπουργείο αθλητισμού και τον συμπολίτη μας Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, για αυτό το "κόσμημα" του αθλητισμού , το Karteros Beach Sports Center, το οποίο φιλοξένησε και θα φιλοξενήσει και στο μέλλον, μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές!

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.