Πλατεία Συντάγματος - μια ανάσα από την έναρξη

Μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη του ATHENS GOLDEN CUP (2-5 Ιουνίου) στην εμβληματική πλατεία Συντάγματος.

Με θέα την Βουλή των Ελλήνων και με παρουσία πλήθος κόσμου που αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά των εγκαταστάσεων, οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες του Beach Volley υπόσχονται να προσφέρουν όμορφο θέαμα, που θα μεταδοθεί σε όλη την Ελλάδα μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, οι οποίες ολοκληρώνονται την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 14.00 και γίνονται απευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ..

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του South BV Project στη Γλυφάδα (Ανθέον 4Α, Γλυφάδα), ωστόσο οι καθοριστικοί αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης σε άνδρες και γυναίκες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο στη πλατεία Συντάγματος. Τους κανονισμούς διοργάνωσης μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές του ATHENS GOLDEN CUP, τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) έχουν προγραμματίσει ένα Celebrity Event κοινωνικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον οργανισμό MAKE A WISH. Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα των επωνύμων που θα συμμετέχουν στο event.

Το Beach Volley ετοιμάζεται να γίνει και φέτος ο κυρίαρχος του καλοκαιριού με αφετηρία την Πλατεία Συντάγματος (2-5 Ιουνίου), τερματισμό τον Άγιο Νικόλαο (29-31 Ιουλίου) και ενδιάμεσους προορισμούς την Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη (16-19 Ιουνίου) και τη Ξάνθη (15-17 Ιουλίου). Τα τέσσερα αυτά τουρνουά θα είναι και τα κορυφαία μεταξύ 18 διοργανώσεων που περιλαμβάνει φέτος το Πανελλήνιο σιρκουΐ.
 
Όλο το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΕΔΩ.