Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόλα και Ντάλας στην Ιταλία για ακόμα ένα παγκόσμιο τουρνουά

Μόλις μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου τουρνουά στη Ρόδο, ο Σταύρος Ντάλλας με τον Αντιόλ Κόλα μάζεψαν και πάλι τις αποσκευές τους με προορισμό την Ιταλία.

Η ελληνική ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα από την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και αμέσως μπήκε πάλι στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Ιταλία και στην πόλη Τσέρβια, εκεί όπου θα λάβει μέρος στο τέταρτο φετινό της παγκόσμιο τουρνουά beach volley κατηγορίας Futures (Ταϊλάνδη, Μαδρίτη, Ρόδος) και μέσω των προκριματικών θα διεκδικήσει τη πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό.

«Στη Ρόδο ήταν ένα πολύ όμορφο τουρνουά και χαρήκαμε που εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα μπροστά στον κόσμο μας. Ήταν μία νέα εμπειρία για εμάς, παρόλο που δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μας δίνεται μία μεγάλη δυνατότητα φέτος να παίξουμε εκτός Ελλάδας και παίζουμε αντίπαλοι με ομάδες υψηλού επιπέδου. Αυτές οι εμπειρίες θα μας βοηθήσουν και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινάει σύντομα» σχολίασε ο Σταύρος Ντάλλας, με τον Αντιόλ Κόλα να συμπληρώνει:

«Με τον Σταύρο έχουμε άψογη συνεργασία εντός και εκτός γηπέδου. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και ευχαριστιόμαστε κάθε προπόνηση και αγώνα που παίζουμε. Στόχος μας πλέον είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στο κυρίως ταμπλό μίας διεθνούς διοργάνωσης, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στην Ιταλία τώρα αλλά και στα επόμενα διεθνή τουρνουά που θα παίξουμε, όπως αυτό της Ίου».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.