Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18: Πρόκριση στους «24» για Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη και Καρδούλια, Μουτάφη
- Γράφτηκε από την Ομάδα σύνταξης
- Κατηγορία ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ BEACHVOLLEY
Την τρίτη θέση και την πρόκριση στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πέτυχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξάγεται στην Λιουμπλιάνα οι Γιάννης Καρδούλιας, Μανώλης Μουτάφης στα αγόρια και οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη στα κορίτσια.
Οι Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη, στο τελευταίο τους παιχνίδι για τον Β' όμιλο γνώρισαν την ήττα από τις... γηπεδούχες Σλοβένες Κάλαρ, Ποσεντέλ με 2-0 (21-18, 21-17) σετ και κατέλαβαν την τρίτη θέση, που τις οδηγεί στην φάση των «24» και θα περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στο δρόμο για τους «16».
Στα αγόρια, οι Καρδούλιας, Μουτάφης μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του Ε' ομίλου από τους Σουηδούς Νίλσον, Ασκ, κατάφεραν σήμερα Παρασκευή 3/9 να πάρουν τη νίκη που τους έστειλε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο δεύτερο παιχνίδι τους ηττήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-16) σετ από τους Εσθονούς Ταχτ, Τζους και στην καθοριστική αναμέτρηση με τους Κροάτους Ντιβάλντ, Βλάσιτς πήραν τη νίκη με 2-0 (21-12, 21-13) σετ που τους έδωσε το εισιτήριο για τους 24. Πλέον, θα περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στο δρόμο για τους «16».
Σχετικά Άρθρα
-
Κόλα και Ντάλας στην Ιταλία για ακόμα ένα παγκόσμιο τουρνουά
-
Συνέντευξη Τύπου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley την Τρίτη 24/5, 12:30 στην ΕΟΕ
-
Beach Pro Tour, Rhodes Futures: Χρυσό μετάλλιο και δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά για τους Ελβετούς Μετράλ, Χάουσενερ
-
Πέμπτη θέση στη Ρόδο για Κανέλλο, Μανδηλάρη
-
Μεγάλη πρόκριση για Μανδηλάρη και Κανέλλο