Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ρόδος υποδέχεται τα τελικά του Κ17

Η Ρόδος θα είναι στο επίκεντρο του μπιτς βόλεϊ το τριήμερο 30 Ιουλίου - 1 Αυγούστου, καθώς το Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» που βρίσκεται στο Καρακόνερο θα φιλοξενήσει το Κ17 JUNIORS FINAL.

Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων έχει επιστρέψει δυναμικά στις διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ και μετά τα τελικά του Κ19 που είχε πραγματοποιήσει το 2019, φέτος θα υποδεχθεί και πάλι το μέλλον του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, είτε θα είναι ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν.

Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα», περιλαμβάνουν 4 γήπεδα μπιτς βόλεϊ που φιλοξενούν όλο το χρόνο μεγάλο αριθμό αθλητών, με ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες. Σε αυτά διεξάγονται τα τοπικά και αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Συνδιοργανωτές είναι η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου, ο Δήμος Ρόδου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Οι Entry Lists ΕΔΩ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.