Χάρης Αλεξάκης (Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου): «Με πειθαρχία θα στεφθεί με επιτυχία το AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS»

O Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου και ψυχή της διοργάνωσης του AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS Χάρης Αλεξάκης έστειλε το δικό του μήνυμα λίγες ημέρες πριν τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.


«Με ιδιαίτερη χαρά, ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται φέτος το AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, μετά την εμπειρία των επιτυχημένων διοργανώσεων των προηγούμενων ετών, είναι έτοιμος να στηρίξει την φετινή διοργάνωση σε συνεργασία με τους αρμόδιους θεσμικούς και εθελοντικούς φορείς, επιδιώκοντας όπως και τα προηγούμενα χρόνια να συνδέσει ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό, σε αθλητικές διοργανώσεις, που δημιουργούν νέες εμπειρίες και δίνουν σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες την δυνατότητα ενός θεάματος υψηλής ποιότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους δίνουν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό για την διοργάνωση και την επιτυχία αγώνων, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συνεργασία για μία ακόμα φορά θα εξασφαλίσει μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, η οποία ανέστειλε πολλές διοργανώσεις, το AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS θα διεξαχθεί με απόλυτη πειθαρχία ως προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με μέριμνα και άρτιο σχεδιασμό απέναντι στους αθλητές και τους επισκέπτες μας.

Καλωσορίζω όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους διαιτητές και όλο τον κόσμο και εύ-χομαι το πρωτάθλημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!