Πρώτοι και καλύτεροι στη Βάρκιζα Χατζηνικολάου, Τζιουμάκας και Καραγκούνη, Αγριοδήμου

Για τρίτη φορά στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, ο Δημήτρης Χατζηνικολάου με τον Στέλιο Τζιουμάκα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά OPEN στη Βάρκιζα και θα ταξιδέψουν στα τελικά του Αγίου Νικολάου ως πρώτοι στο ταμπλό.

Μετά από δύο χαμένους τελικούς και μία τρίτη θέση, η Δήμητρα Καραγκούνη και η Ηλέκτρα Αγριοδήμου κατάφεραν στο ENSO BEACH CLUB OPEN να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο. Η διοργάνωση ανέδειξε και τους MVP σε άνδρες και γυναίκες, με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και την Δήμητρα Καραγκούνη να αναδεικνύονται οι πολυτιμότεροι.

Στον τελικό των ανδρών, οι Χατζηνικολάου, Τζιουμάκας επικράτησαν μετά από συναρπαστικό αγώνα με 2-0 (21-18, 21-18) σετ του Νικήτα Εφραιμίδη και του Άγγελου Μανδηλάρη.

Στις γυναίκες, οι Καραγκούνη, Αγριοδήμου επιβλήθηκαν των Πηγιάνα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη με 2-0 (21-18, 21-18) σετ.

Τις απονομές έκαναν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θανάσης Κατσιγιάννης, το μέλος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της CEV Θανάσης Ρέρρας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή, ο τεχνικός συντονιστής εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ Μανώλης Ρουμελιώτης και ο διευθυντής μάρκετινγκ της Under Armour Γιώργος Καβακάκης.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής Θανάση Κατσιγιάννη και στον διευθυντή μάρκετινγκ της Under Armour Γιώργο Καβακάκη. Τις απονομές έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι τελικές κατατάξεις του ENSO BEACH CLUB OPEN εδώ.