Mytilini OPEN: Χρυσό μετάλλιο για Κνίτη, Κυτριλάκη και Μπαλδώκα, Μπέμπη

Η ομάδα του Μανώλη Κνίτη και του Άγγελου Κυτριλάκη έφθασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Mytilini OPEN που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία τσαμάκια στην Μυτιλήνη. Αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αθηναίες Ευανθία Μπαλδώκα και Στεφανία Μπέμπη.

Στον τελικό των ανδρών, οι Κνίτης, Κυτριλάκης επικράτησαν του Αλέξανδρου Μεσσάλα και του Δημήτρη Νικολακάκη με 2-0 (21-14, 21-12) σετ, ενώ λίγο νωρίτερα στον τελικό των γυναικών, Μπαλδώκα/Μπέμπη έκαναν την ανατροπή κόντρα στις Καλλιρόη Γιαμπαστή/Αγγελική Βουβούλη και πήραν το χρυσό μετάλλιο με 2-1 (14-21, 21-16, 15-12) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 50 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 45.

Η Λέσβος και η πόλη της Μυτιλήνης πραγματοποίησε για πρώτη φορά τουρνουά του πανελλήνιου σιρκούί και οι συμμετέχοντες με την λήξη της διοργάνωσης μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την πρώτη αυτή προσπάθεια που έκανε το νησί του βορείου Αιγαίου. Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Βύρωνας Χατζηελευθερίου μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για το Mytilini OPEN. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο.

 

Πολυμέσα