Η Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος δίπλα στο μπιτς βόλεϊ και στο THESSALONIKI MASTERS

Καθοριστικό ρόλο στην διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους παίζει και ο σύλλογος της Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος.

Το σωματείο της Θεσσαλονίκης το οποίο ιδρύθηκε το 1987, από το 2018 είναι αρωγός στην ανάπτυξη και προβολή του μπιτς βόλεϊ στην πόλη, με τον πρόεδρο Κώστα Τσιλιγκό και τον γενικό γραμματέα Νίκο Δατσέρη, να τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να είναι όλα στην εντέλεια στην ιστορική πλατεία της πόλης.

Από τα ball boys που είναι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών της Α.Ε.Ν., μέχρι και την επικοινωνία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η Αγία Τριάδος είναι δίπλα στο κορυφαίο άθλημα της άμμου.
 


«Θέλουμε σταδιακά να μεγαλώσουμε ως σωματείο. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όπως την έλλειψη γηπέδου, κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Πέρυσι είχαμε πάνω από 150 παιδιά στις ακαδημίες μας και έχουμε ως στόχο του χρόνου να παλέψουμε για την άνοδο στην Β' Εθνική γυναικών» εξομολογείται στο volleyball.gr ο πρόεδρος της Α.Ε.Ν. Αγία Τριάδας Κώστας Τσιλιγκός.

Η Α.Ε.Ν μαζί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι συνδιοργανωτές του THESSALONIKI MASTERS και ο κ. Τσιλιγκός εξηγεί για την συνεργασία με την Ομοσπονδία:

«Για να μπορέσει η Ομοσπονδία να πάρει την επιχορήγηση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση, έπρεπε να υπάρχει συνεργασία και με ένα σωματείο της πόλης, για να εγκριθεί το ποσό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι γενικός γραμματέας της Αγίας Τριάδος είναι ο κ. Νίκος Δατσέρης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και από το γεγονός ότι είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με καθαρό Α.Φ.Μ.. Μακάρι να γίνει θεσμός το THESSALONIKI MASTERS και εμείς θα είμαστε δίπλα με όποιον τρόπο μπορούμε» κατέληξε ο κ. Τσιλιγκός.