Πιπεράκη-Μιχαήλ κατέκτησαν το Ξυλόκαστρο

Το 2χ2 στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα K19 πέτυχαν οι Μαριάντα Πιπεράκη, Τέρψη Μιχαήλ.

Οι Χανιώτισσες μετά το Παπάγο κατάφεραν να φτάσουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Ξυλόκαστρο, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (21-13, 21-9) των Χαραλαμποπούλου, Ζαρκάδα. Ο αγώνας είχε όμορφες φάσεις, εντυπωσιάκες άμυνες, με τον αέρα όμως να δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειες των αθλητριών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες, πετύχαμε τον στόχο μας γιατί δεν θα πάμε στο Open στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε υπερικανοποιημένες για τα αποτελέσματα τα οποία φέραμε. Είχε αέρα και μας δυσκόλεψε γιατί θέλει εμπειρία, κάτι που δεν έχουμε ακόμη, αλλά τέλος καλό όλα καλά» δήλωσε στο volleyball.gr Τέρψη Μιχαήλ, ενώ η Μαριάντα Πιπεράκη αποθέωσε την διοργάνωση στο Ξυλόκαστρο:

«Ήταν πολύ σημαντικό που διοργάνωσαν τα Masters και τα Juniors μαζί. Το γεγονός ότι είδαμε παιχνίδια πιο τεχνικά ολοκληρωμένων αθλητών είναι κάτι που μας τραβάει, μας δίνει κίνητρο για να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Όσον αφορά τον τελικό θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο σέρβις και ποια ομάδα εκμεταλλεύτηκε καλύτερα το αβαντάζ του αέρα».

Όσον αφορά την ηττημένη ομάδα, όπως δήλωσαν οι αθλήτριες δεν υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα, καθώς ήταν ο πρώτος τελικός που φτάνουν ως ζευγάρι.

«Είναι πολύ καλές παίκτριες, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί νίκησαν δίκαια. Δεν μας μένει πίκρα, είμαστε χαρούμενες που φτάσαμε μέχρι εδώ και συνεχίζουμε, ευελπιστώντας ότι στη συνέχεια θα τα πάμε το ίδιο καλά» είπε η Χαραλαμποπούλου και συμπλήρωσε η Ζαρκάδα:

«Όλη η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία, όλες οι ομάδες στα κορίτσια ήταν πολύ καλές. Είναι ο πρώτος τελικός που συμμετέχουμε, ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και άλλοι».

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.