Παραίτηση Ψάρρα από τον ΠΑΣΑΠ

Επιστολή παραίτησης απέστειλε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π. στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στη κοινή συνέντευξη Τύπου ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ-ΠΑ.Σ.Α.Π. τον περασμένο Μάϊο.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου, ο οποίος αποχωρεί λόγω της ενασχόλησής του με την προπονητική, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό ευχαριστεί τα υπόλοιπα μέλη για τη συνεργασία τους και εύχεται τη συνέχιση και γιγάντωση του έργου του ΠΑ.Σ.Α.Π., τον οποίο υπηρέτησε με αυταπάρνηση από το 2009.

Αναλυτικά το κείμενο:

“ΠΡΟΣ ΔΣ ΠΑΣΑΠ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω επίσημα την παραίτησή μου από την Προεδρία του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π., όπως άλλωστε είχα προ-αναγγείλει τον Μάιο στη κοινή συνέντευξη Τύπου ΠΑΣΑΠ-ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ.

Η ομαλή και κοινώς ομολογουμένη επιτυχημένη πρώτη λειτουργία του νέου Συστήματος Αδειοδότησης των ΤΑΑ, μου επιτρέπει να αισθάνομαι χαρούμενος, 7 χρόνια μετά τη επανασύσταση του ΠΑ.Σ.Α.Π., και δικαιωμένος όταν το 2009 πρώτο-ψέλλισα τη άγνωστη λέξη της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ “Ιταλικού τύπου”, και να ολοκληρώσω σήμερα αυτόν το κύκλο προσφοράς μέσω του Συνδέσμου των Αθλητών.

Όλα αυτά τα χρόνια που είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π., όλοι μαζί κάναμε πολλά, μικρά και μεγάλα, στη προσπάθειά μας να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, των αθλητών και των αθλητριών, πάντοτε με γνώμονα αυτό που θεωρούσαμε σωστό μακριά από ιδεοληψίες και εμμονές.

Καταφέραμε να οργανώσουμε τον ΠΑ.Σ.Α.Π., ώστε σήμερα να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων, με πρωτοβουλίες πρωτοποριακές και συνάμα σπουδαίες για τους αθλητές και το άθλημα, να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα, να διαπραγματευτούμε δύο φορές τον Κανονισμό Σχέσεων Αθλητών ΤΑΑ με σημαντικές κατακτήσεις, να καταφέρουμε αλλαγές στους Κανονισμούς της ΕΟΠΕ, να επαναλειτουργήσουμε τις Επιτροπές Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, να πρωτοπορήσουμε με τα προγράμματα Διπλής Σταδιοδρομίας – Dual Career, να τιμήσουμε το αείμνηστο Νίκο Σαμαρά, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην υπόθεση της αθώωσης του Κώστα Χριστοφiδέλη για την υπόθεση ντόπινγκ, να είμαστε αρωγοί σε όσους αθλητές & αθλήτριες ζήτησαν τη βοήθειά μας, να είμαστε στα αποδυτήρια των ομάδων ενημερώνοντας και συμβουλεύοντας τους αθλητές, και το σημαντικότερο όλων, να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες πλέον γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας Σύνδεσμος με γερές βάσεις ο οποίος έχει φτιαχτεί από αθλητές, για αθλητές.

Με παρακαταθήκη όλα τα ανωτέρω, σας εύχομαι να συνεχίσετε και να γιγαντώσετε το ήδη σπουδαίο αυτό έργο, με αγάπη στο άθλημα και τους πρωταγωνιστές του.

Με τιμή
Ψάρρας Αθανάσιος”