Ξεκίνησε ο Πήγασος Πολίχνης (PHOTOS)

Τα κεφάλια μέσα έβαλαν οι παίκτες του Πήγασου Πολίχνης καθώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τη νέα σεζόν.

Αρκετές οι απουσίες ωστόσο καθώς δεν αρκετοί είχαν υποχρεώσεις και δε μπόρεσαν να παραβρεθούν. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες ο Στέλιος Κουτουνίδης περιμένει και τους υπόλοιπους να ενσωματωθούν.

Στο ΔΑΚ Πολίχνης έγινε η πρώτη συνάντηση του «Νέου Πήγασου» που θα αγωνιστεί στον 2o Όμιλο, 2o Υποόμιλο της Α2 κατηγορίας με στόχο την άνοδο στην Pre-League και ίσως κάτι καλύτερο.

Λόγω της προπόνησης της Εθνικής Γυναικών που προηγήθηκε, η πρώτη προπόνηση ξεκίνησε με μια ώρα σχεδόν καθυστέρηση από την προκαθορισμένη ώρα. Οι παίκτες του Πήγασου μπήκαν χαλαρά με διατάσεις και τρέξιμο καθώς οι περισσότεροι ήταν αδρανείς από τη μέρα που τελείωσαν τα πρωταθλήματα (εξαίρεση οι Καπετανίδης, Τζιάβρας και Χρηστάκος που αγωνίζονταν και το καλοκαίρι στο σχολικό πρωτάθλημα).

Ο Κουτουνίδης είχε στη διάθεσή του τους Δημήτρη Κομητούδη, Νίνο Παπαπαναγιώτου, Κώστα Καπετανίδη, Μάριο Γκούγκουρα,  Νικηφόρο Φωτιάδη,  Παναγιώτη Παράσογλου, Σταύρο Σταυρίδη, Γιώργος Τζιάβρα, Αθηνόδωρος Καϊλη και Γιώργο Χρηστάκο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με στόχο την προσαρμογή των παικτών και την επάνοδο σε καλή φυσική κατάσταση.

*Λίγο πριν την "πρώτη" του Πήγασου, συνομίλησαν ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Τάκης Φλώρος, της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Δρίκος και του Πήγασου, Στέλιος Κουτουνίδης.

Το Greekvolley βρέθηκε στο ΔΑΚ Πολίχνης και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ