Μεταγραφές και ανανεώσεις για τον Πήγασο Πολίχνης

Σε επιπλέον μεταγραφές προχώρησε ο Πήγασος Πολίχνης για τη νέα σεζόν.

Τον διαγώνιο Νίνο Παπαπαναγιώτου απέκτησε από τη ΧΑΝΘ ο οποίος αγωνίστηκε και στη ΜΕΝΤ στην Α1. Ο Παπαπαναγιώτου γεννήθηκε στις 10.03.1990 στη Θεσσαλονίκη κι έχει ύψος 195 εκ.. Ξεκίνησε το βόλεϊ στη ΜΕΝΤ το 2011 και το 2013 πήγε στον Αίαντα Ευόσμου. 

Επίσης απέκτησε τους νεαρούς  Στέργιο Νάκο λίμπερο από τον Αίαντα Ευόσμου(γεν. 2000) και τον πασαδόρο Κώστα Μπαρδούκα Πασαδόρο (γεν. 2002) από την Ένωση Τούμπας που θα ενισχύσουν τις ομάδες παίδων και εφήβων.

Ο Πήγασος προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον πασαδόρο Γιώργο Χρηστάκο που αγωνίζεται στο Εφηβικό και στο Ανδρικό τμήμα. Ο Χρηστάκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιανουαρίου του 1998, έχει ύψος 185 εκ.

Στο εφηβικό τμήμα θα προωθηθούν οι Παύλος και Βαγγέλης Παυλίδης γεννημένοι το 1999 που μαζί με τους υπόλοιπους του εφηβικού τμήματος (Κουτουνίδη, Μιχαλίτσιος, Δημητρακούδη, Παραφέστα, Μάμαλη, Τρούμπαλο, Τζιάβρα, Καπετανίδη, Σταυρίδη, Μακρογιάννη, Χρηστάκο, Καϊλη, Ποχάνη, Φωτιάδη) θα επιδιώξουν να διατηρήσουν τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας.