Ξεκινάει ο ΣΠΑΚ στο Πανελλήνιο Εφήβων

Την προετοιμασία της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων ολοκληρώνει η ομάδα του ΣΠΑΚ.

Οι νεαροί αθλητές του Τάσου Παπαγεωργίου θα μεταβούν στην Έδεσσα το μεσημέρι της Παρασκευής όπου θα παραμείνουν για τρεις ημέρες και θα συμμετάσχουν ως πρωταθλητές Κεντρικής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή έδρας και τη μη συμμετοχή της πρωταθλήτριας ΕΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας η διοργάνωση θα έχει μικρότερη διάρκεια, αλλά η δομή της δεν αλλάζει καθώς οι τέσσερις σύλλογοι που θα συμμετάσχουν θα αγωνιστούν μεταξύ τους  σε έναν γύρο, στον οποίο θα αγωνιστεί ένας προς όλους και θα ισχύει η βαθμολογική συγκομιδή.  Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη και δεύτερη ομάδα του Β’ Όμίλου χιαστί (Ο 1ος του Α’ Ομίλου με τον 2ο του Β’ Ομίλου και ο 2ος του Α’ Ομίλου με τον 1ο του Β’ Ομίλου) στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος που θα έχουν τη μορφή Final Four. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων και ελλείψει δεύτερου γύρου, θα ισχύσει το αποτέλεσμα που έφεραν μεταξύ τους.

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα είναι προετοιμασμένη να γευτεί μία πολύ μεγάλη εμπειρία, αντιμετωπίζοντας τους κορυφαίους αθλητές της χώρας σε αυτές τις ηλικίες και η αγωνιστική πρεμιέρα περιλαμβάνει αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου. Το ματς θα αρχίσει την Παρασκευή (27/2)στις 20:00 στο κλειστό της Έδεσσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος:

Ημερομηνία Σ υ ν ά ν τ η σ η
Παρ. 27/2/2015 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής
Παρ. 27/2/2015 Νίκη Αγινίου - ΣΠΑ Καρδίτσας
Σαβ. 28/2/2015 Νίκη Αγινίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Σαβ. 28/2/2015 ΣΠΑ Καρδίτσας - Ηρακλής
Κυρ. 1/3/2015 Ηρακλής - Νίκη Αγινίου
Κυρ. 1/3/2015 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΣΠΑ Καρδίτσας

 

πηγή http://karditsasportiva.gr/