Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ της Κουντουρά

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας, με κορυφαία την Έλενα Κουντουρά, μέσα στη Λεμεσό επί του πρωτοπόρου Prestige Απόλλων με 3-1 σετ σπάζοντας του συνάμα και το αήττητο.


Η Κουντουρά έκανε το καλύτερό της παιχνίδι στην Κύπρο πέτυχε 11 πόντους και οδήγησε την ομάδα της στην πιο σπουδαία νίκη του πρωταθλήματος.
Το ενδιαφέρον τώρα στο πρωτάθλημα αναθερμάνθηκε αφού η ΑΕΚ Λάρνακας πλησίασε στους τρείς βαθμούς.
Η ΑΕΚ Λάρνακας με υπηρεσιακή προπονήτρια την Βάσω Ξιούρου κατάφερε να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και να δώσει συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 χάρις στην επιμονή της ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια των σετ (27-25 και 25-21) αποκτώντας ένα σοβαρό προβάδισμα. Ο Απόλλων αντέδρασε και αφού βρέθηκε να χάνει με 16-14 μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 25-22 μειώνοντας σε 2-1. Η ΑΕΚ όμως συνεχώς πάλευε το ματς μέχρι το τέλος και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ βρήκε τις δυνάμεις στο τέλος να επικρατήσει με 25-23 και να πάρει τη νίκη με 3-1 υποχρεώνοντας τον αντίπαλό του στην πρώτη του φετινή ήττα.
Απόλλων - ΑΕΚ Λάρνακας 1-3 (25-27, 21-25, 25-22, 23-25)
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Βάσω Ξιούρου) Κουντουρά 11 (5 επ.3 άσσους,3 μπλoκ) Δημητρίου, Σαλμπέν, Χαραλάμπους, Νίκιτς, λ / Μοσφιλώτη, Πέτρου, Ναάμι, Ευδοκίμου, Στυλιανού, Χριστοδούλου, Ιωάννου.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει στην έδρα της τον Απόλλωνα τότε οι δύο ομάδες ισοβαθμούν.