Ηττήθηκαν τα κορίτσια του ΓΑΣ από το Λαγκαδά

Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο με φοβερή ατμόσφαιρα παλμό και πάθος τα κορίτσια του ΓΑΣ έδωσαν μεγάλη μάχη για τη πρόκριση χάνοντας τελικά στα σημεία από την ομάδα του ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και παράλληλα την ευκαιρία να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία καθώς θα αντιμετώπιζαν την ομάδα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική.


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίστηκε πλήρης σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά και με κανονικό αγωνιστικό σχήμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα κορίτσια του ΓΑΣ όμως δεν έδωσαν τέτοια δικαιώματα και παρά το αρχικό 0-2 κατάφεραν γρήγορα να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να περάσουν μπροστά στο σκορ με 6-5. Μετά από μια μικρή μονομαχία οι ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με 9-9. Καλές επιθετικές λύσεις από Παπάζογλου αλλά και καλό μπλοκ από Κλούμπα έδωσαν για πρώτη φορά στην ομάδα μας αέρα τριών πόντων με το σκορ να φτάνει στο 18-15.

Η ομάδα του Λαγκαδά συνήρθε και κατάφερε με τη βοήθεια των δικών μας κυρίως απροσεξιών να ισορροπήσουν και πάλι το παιχνίδι κάνοντας 21-20. Το πολύ καλό σέρβις για την ομάδα του Λαγκαδά δυσκόλεψε την υποδοχή μας, που μέχρι εκείνο το σημείο λειτουργούσε αρκετά καλά, και τα τρία συνεχόμενα λάθη αποδείχτηκαν καθοριστικά για την έκβαση του σετ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να το πανηγυρίζει τελικά με 23-25.
Δεύτερο σετ και παρά το αρχικό μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας μας και το 5-9 υπέρ του Λαγκαδά με Παππά στο σέρβις τα κορίτσια μας κάνουν την ανατροπή στο σκορ, με καλό μπλοκ και καλή αμυντική οργάνωση, σε 13-9 ξεσηκώνοντας την κερκίδα που διψούσε για νίκη. Αστάθεια και πάλι στην υποδοχή αλλά και λάθος επιθετικές ενέργειες έδωσαν και πάλι προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα αρχικά, μετά από μια μικρή μονομαχία, 18-17 και 21-18 στη συνέχεια για να τελειώσει και το δεύτερο σετ με 19-25 για την ομάδα του ΛΑΓΚΑΔΑ.
Στο τρίτο σετ και ενώ όλοι περίμεναν την ομάδα του ΓΑΣ να τα παρατήσει είδαν τα κορίτσια μας να μάχονται δυναμικά και να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με 7-4. Αντεπίθεση και πάλι από την καλά δουλεμένη ομάδα του Λαγκαδά έκαναν το 14-14 για να πάρουν και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού με το 15-18 υπέρ τους . Στο σημείο αυτό τα κορίτσια μας παραδόθηκαν για να κλείσει τελικά το σετ και η νίκη για την ομάδα του Λαγκαδά με 19-25.

Τα σετ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. - ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ(0-3): 23-25, 19-25, 19-25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής - Τσιούπης - Λώλης): Παπάζογλου, Κλούμπα, Χατζηγιαννάκου, Στεφάνου(λ), Βαρτζιώτη, Τζαλαλή, Κλούμπα, Παππά, Λάγκα, Χαρατζόγλου.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ(Ζωλασταθιάδης): Κουρτίδου(λ), Δημητριάδου, Αρμουτάκη, Ανδρονικίδου, Στόϊου, Φίλια, Σιδηρά, Στεργίου, Τσιούπα, Βλάχου, Κλέπκου.
Διαιτητές
Γεράνιος - Μπακλέσης - Παυλάκης

Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. εκ μέρους της Διοίκησης

Ευχαριστεί θερμά τα παιδιά των ακαδημιών του και τους γονείς αυτών αλλά και όλους όσους με τη παρουσία τους τίμησαν τη προσπάθεια του συλλόγου μας και έδωσαν βροντερό παρόν βοηθώντας ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του να δημιουργηθεί μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και να διεξαχθεί ένα παιχνίδι εκπληκτικό με αμείωτο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι και το τέλος του. Τα κορίτσια μας προσπάθησαν να δώσουν τη χαρά της νίκης σε όλους εσάς που τόσο πολύ την είχατε ανάγκη. Δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά αλλά να είστε σίγουροι ότι με τη συλλογική δουλειά που επιτελείται σύντομα θα έρθουν και τα χαμόγελα της νίκης.