H EΣΑΠ κι ο Δήμος Γλυφάδας ετοιμάζουν φιέστα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας με την ευθύνη της ΕΣΑΠ και τον Δήμο Γλυφάδας που εκτός από την παραχώρηση του γυμναστηρίου είναι και συνδιοργανωτής με τις υπηρεσίες του ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική – Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας).


Ηδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συσκέψεις του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, στελχών της ΕΣΑΠ, του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και του Περικλή Δορκοφίκη, Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Γλυφαδας (και ενεργού αθλητή στη basketleague). Εχουν συζητηθεί οργανωτικά θέματα, αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται και θα είναι ευχάριστες εκπλήξεις για το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.

Οι εκδηλώσεις θα έχουν επίκεντρο το βόλεϊ, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και προγραμματίζονται εντός και εκτός γυμναστηρίου και καθ΄όλη τη διάρκεια των δύο ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες.

Σκοπός της ΕΣΑΠ και του Δήμου Γλυφάδας είναι να αναδειχτεί η διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ με τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών και εθελοντών από τους συλλόγους των γύρω περιοχών. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε δύο συνεντεύξεις Τύπου που προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν άμεσα.

Σε συνεργασία με τη NOVA που θα μεταδώσει την κορύφωση του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανακοινώνεται το πρόγραμμα των αγώνων. Σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα αλλάζει η χρονική σειρά των ημιτελικών:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ-4
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα
Ημιτελικοί
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
18.30: Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης (NOVA)

21.00: Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδούπολης (NOVA)
Τελικός
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
18.30: Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού (NOVA)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκδόθηκε το δελτίο του Χιμένες ΑΟ Θήρας - ΑΕΚ (video) »